Skip to content
Politică

Au rămas fără bani. Radioul public îi bate obrazul lui Dragnea

radioconstanta.ro

Au rămas fără bani. Radioul public îi bate obrazul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru legea care a eliminat 102 taxe nefiscale, inclusiv taxa radio-TV.

Consiliul de Administrație (CA) al Societății Române de Radiodifuziune (SRR) își exprimă nemulțumirea față de suma alocată societății în proiectul de buget pentru anul 2017 și transmite că se afirmă „pe nedrept” că radioul public a primit finanțare cu 98% mai mare.

„Se afirmă pe nedrept că bugetul SRR a crescut cu 98%. Bugetul a scăzut de la 415 de milioane de lei la 383 de milioane. Suma alocată de la bugetul de stat a crescut, pentru că a dispărut taxa, dar nu am primit cele 420 de milioane anunțate și asumate de Liviu Dragnea atunci când a inițiat legea de eliminare a taxelor, între care și cea radio-TV”, a declarat Maria Țoghină, membru în CA al SRR, conform Profit.ro.

Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) primește 383 de milioane de lei, potrivit noului proiect al bugetului de stat pentru 2017 al guvernului Grindeanu publicat vineri. Suma va acoperi cheltuielile de funcționare ale SRR, ce decurg din angajamente legale încheiate în anul 2017, precum și din angajamentele legale deja asumate, încheiate și/sau aflate în derulare, conform prevederilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *