Skip to content
Societate

Au reînceput lucrările de reparaţie la Autostrada Soarelui

facebook

Pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparaţii la partea carosabilă, pe toată perioada sezonului cald, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, traficul desfăşurându-se deviat, pe câte o bandă, în ambele direcţii, pe calea 1 (sensul către Constanţa), de la kilometrul 100+500 de metri până la kilometrul 90+750 de metri, scrie adevarul.ro.

Mai multe sectoare de drum de pe Autostrada Soarelui sunt închise circulaţiei din cauza lucrărilor de frezare şi asfaltare a carosabilului. Pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localităţile Brăneşti, judeţul Ilfov şi Fundulea, judeţul Călăraşi, circulaţia rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa. Din acest motiv, traficul rutier se desfăşoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Între kilometrii 17 şi 23 se circulă doar pe calea 2 (sensul către Bucureşti), întrucât pe calea 1 au loc lucrări de frezare şi asfaltare. Tot pe calea 1 (sensul către Constanţa), se circulă şi între kilometrii 144 şi 147 întrucât pe calea 2 au loc lucrări de frezare şi asfaltare.

Recomandăm conducătorilor auto care nu pot rămâne acasă în aceste zile să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare„, a transmis Centrul Infotrafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *