UPDATE Detalii noi despre accidentul mașinii străpunse de un buștean

accident bustean
foto: Cosmin Sontica

UPDATE 15:40

Un buștean căzut din remorcă a intrat prin parbrizul unei mașini care venea din spate și a trecut milimetric printre șoferul autoturismului și soția acestuia, aflată pe locul din dreapta.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili dacă transportul de lemne respecta normele legale.

În autoturism se aflau patru persoane. Doi dintre ocupanți lucrează în Austria și veniseră acasă în vacanță.

Șoferului i s-a făcut rău după accident și a fost dus la spital. Un activist al grupului civic Diaspora Europeană, care a publicat imaginile, susține că transportul de lemne încălca normele legale și a cerut verificarea tonajului tirului.

Acvtivistul susține că polițiștii au tratat cazul inițial cu lejeritate.

Agenții au cerut șoferului de camion să rămână la locul accidentului, până la finalizarea cercetărilor. La sosirea echipei PRO TV, bărbatul a refuzat să vorbească despre cele întâmplate.

Șoferul autoturismului a primit îngrijiri la spital, apoi a plecat acasă. Pățania s-a încheiat la 04:00 dimineața, dar cercetările continuă.

 

Știrea inițială:

Un accident demn de filmele de groază a avut loc în această seară în județul Brașov.

Un buștean a căzut dintr-un camion supaîncărcat, iar în cădere a străpuns parbrizul unui autoturism aflat în spate.

S-a întâmplat pe drumul Național 10, în dreptul localității Teliu. Șoferul și pasagerii au avut mare noroc. Deși au tras o sperietură zdravănă, nimeni nu a fost rănit, scrie digi24.ro.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL