Skip to content
Politică

AUDIO Scandal la PNL Sector 2. Monica Anisie, acuzată de șefa DSP București de amenințare și șantaj: ”Mi-a zis că dacă nu o votez, îmi bagă dosarul acum”

Inquam Photos/George Calin

Alegerile pentru filiala Sector 2, acolo unde candidează pentru un post de președinte fostul ministru al Educației, Monica Anisie și fina acesteia, Oana Nicolescu, șefa DSP București, este marcată de scandaluri. Jurnalist.ro a publicat o înregistrare bombă din bucătăria PNL-ului, în care este prezentată lupta pentru supremație în organizație.

Potrivit surselor PS News, vocea acuzatoare din înregistrare este chiar a Oanei Nicolescu, fina Monicăi Anisie, dar și contracandidata acesteia la șefia PNL Sector 2. Nicolescu se plânge unei prietene că Anisie o amenință și o șantajează, mai exact că îi face ”dosar la ANI” dacă nu o va vota la alegerile interne care vor avea loc peste două săptămâni.

„Era neagră, a zis că dacă nu o votez, îmi bagă dosarul acum, în prima linie, să mă decadă din dreptul de a deține o funcție publică, se ocupă ea sa bage dosarul acum, cu celeritate”, spune Oana Nicolescu pe înregistrare.

La filiala sector 2 a PNL vor fi alegeri pe 5 iulie. Sunt două candidate, Monica Anisie, susținută de Florin Cîțu, și Oana Nicolescu, susținută de Ludovic Orban.

Anisie: ”Denigrări cu scop electoral”. Nicolescu: ”Înregistrare ilegală”

Contactată de PS News, Monica Anisie a negat acuzațiile Oanei Nicolescu, pe care le-a catalogat drept ”denigrări cu scop electoral”.

”Astfel de acuzații nu cred că sunt demne de a fi comentate, mai ales lansate, dat fiind că suntem în campanie electorală pentru Președinția Organizației de Sector și doamna Nicolescu, fina mea, contracandidează. Mă așteptam la mai multă sinceritate, transparență și eleganță de la contracandidați, fiind colectivul unui partid istoric de dreapta. Bineînțeles, neg veridicitatea celor susținute și voi comenta doar lucruri care pot fi susținute cu probe, nu denigrări cu scop electoral”, a declarat Monica Anisie pentru PS News.

De asemenea, Oana Nicolescu a precizat pentru PS News că se ”dezice” de înregistrarea în cauză, pe care o consideră ilegală. ”Mă dezic total de această înregistrare ilegală, fără acordul meu”, a subliniat șefa DSP București.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *