Skip to content
Politică

Augustin Lazăr aduce lămuriri în scandalul Ghiță-Kovesi

ziuanews.ro

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a făcut declaraţii pe tema scandalului în care este implicată şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi.

Bilanţul activităţii unei structuri a Ministerului Public se efectuează la sfârşit de an când şi procurorul şef al DNA prezintă un raport al activităţii, ca şi altfel procurorul şef al DIICOT şi la sfârşit de an se evaluează dacă, într-adevăr, anumite structuri au anumite probleme de funcţionare, restituiri şi achitări. Sunt, într-adevăr, în fiecare an însă ele sunt într-un procent foarte rezonabil pentru activitatea Ministerului Public, în general”, a declarat procurorul şef al României, Augustin Lazăr.

„În această cauza (n.r. plagiatul Laurei Codruta Kovesi), care este pe rolul sectiei de urmarire penala si criminalitate, s-a inceput urmarirea penala pentru aceasta fapta si se administreaza probe, sunt audiate diverse persoane. În cursul urmaririi penale, nu putem intra in detalii. Ancheta nu e publica”, a mai precizat Augustian Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *