PSnews

Ultima Oră

Augustin Lazăr, detalii de ULTIMĂ ORĂ de la întâlnirea cu ministrul Justiției

vocea.biz

Procurorul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), Augustin Lazăr, a declarat azi, la intrarea în sediul Ministerului Justiției, că va discuta cu ministrul Justiției, Florin Iordache, despre resursele Ministerului Public, buget și chestiuni de logistică.

Lazăr este unul dintre șefii de instituții care au fost invitați de Iordache pentru a pune la punct bugetele instituțiilor pe 2017 și alte probleme care vor fi analizate după investirea noului Guvern.

„Întâlnirea de lucru vizează problematica resurselor Ministerului Public, discuţii despre buget şi chestiuni de logistică. Discutăm la ieşire”, a menționat procurorul PICCJ, conform news.ro.

Când a fost întrebat de situația dosarului deschis, în 4 ianuarie, după înregistrarea audio prezentată de Sebastian Ghiță, Lazăr a specificat că procurorii fac „ceea ce este de făcut în dosar, nu putem pas cu pas noi să facem declaraţii de presă în special cu ce se întâmplă în dosar”.

Procurorul adjunct al PICCJ , Bogdan Licu, a ajuns și el la Ministerul Justiției. Acesta a menționat că speră ca bugetul alocat pe 2017 să fie conform cerințelor Ministerului Public.

 

 

„Nu avem în acest moment o sumă estimativă, vom discuta cu Ministerul Finanţelor. Prioritatea noastră în acest an este finalizarea lucrărilor de construcţie la diferite sedii ale parchetului din teritoriu şi dacă am putea un sediu secundar pentru DIICOT. Actualul sediu este insuficient, pentru că s-a adoptat o ordonanţă de urgenţă, a crescut numărul de personal şi s-a înfiinţat serviciul tehnic”, a adăugat Licu.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi