Skip to content
Politică

Augustin Lazăr, înaintea interviului pentru un nou mandat de procuror general: De ce să am emoţii, că este al nu ştiu câtelea examen pe care-l susţin

Inquam Photos / Octav Ganea

Procurorul general Augustin Lazăr, care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat, a declarat, miercuri, la sosirea la Ministerul Justiţiei pentru susţinerea interviului cu ministrul Tudorel Toader că nu are emoţii, întrucât a susţinut numeroase examene până acum.

Augustin Lazăr a ajuns, miercuri, înainte de ora 9.00 la sediul Ministerului Justiţiei unde va susţine interviul programat în cadrul selecţiei pentru funţia de procuror general.

De ce să am emoţii? Este al nu ştiu câtele examen pe care-l susţin, aşa că nu am nicio emoţie”, a spus Lazăr, care a precizat că va face declaraţii după ce va ieşi de la interviu.

Interviurile cu ministrul Tudorel Toader începe la ora 9.00.

Patru candidaţi şi-au depus dosarele pentru a ocupa postul de procuror general, iar în urma evaluării s-a stabilit că aceştia întrunesc condiţiile de legalitate pentru a participa la selecţie. Este vorba despre Augustin Lazăr, Marian Drilea, Gabriela Scutea şi Daniel Horodniceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *