AUR îşi lansează candidaţii la alegerile europarlamentare

USR-AUR
USR-AUR. Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

AUR îşi lansează sâmbătă candidaţii la alegerile europarlamentare într-un eveniment care are loc la Arenele Romane. Pe lista de 44 de candidaţi se află Christian Terheş, Claudiu Târziu, Dan Tănasă, Şerban Dimitrie Sturza, Gheorghe Piperea, Mugur Mihăescu, Monica Iagăr. Lista cuprinde 44 de candidaţi însă ordinea pe listă va fi stabilită în luna aprilie 2024. Formaţiunea prezintă cu acest prilej şi ”Planul AUR pentru Parlamentul European”, un program politic cu principalele priorităţi ale formaţiunii la acest scrutin electoral. ”Ne vom opune globalismului, tendinţelor de dezrădăcinare şi a oricăror presiuni de dezbinare a ţărilor UE dar şi a românilor”, transmite AUR în document. Relaţia UE cu România trebuie să fie una de reciprocitate, mai spune AUR.

Claudiu Tîrziu, Dan Tănasă, Dămureanu Ringo, dar şi europarlamentarul Christian Terheş, care a candidat la alegerile trecute din partea PSD. Un alt nume este Şerban Dimitrie Sturza, dar şi avocatul Gheorghe Piperea, omul de televiziune Mugur Mihăescu şi fosta atletă Monica Iagăr.. Vârsta medie a celor 44 de candidaţi este de 45 de ani, iar 45,5% din listă a fost rezervată femeilor, potrivit celor de la AUR.

Ordinea candidaţilor pe lista AUR se va stabili anul viitor, în luna aprilie, potrivit formaţiunii.

Cine sunt candidaţii AUR pentru Parlamentul European

Akkaya Felicia este ”profesor, psiholog şi specialist în educaţie. Fondator al Junior School, apreciat specialist în emisiuni de radio şi TV dedicate parenting-ului., cofondator al primei clinici de nutriţie pentru copii, Kilostop Junior, şi al programului „Comunicare de top, şcoală de public speaking”. A primit de-a lungul carierei sale mai multe premii pentru excelenţă în domeniul educaţiei”, arată AUR.

Un alt candidat, Alexa Roxana, este născută în anul 1990, în Timişoara, aceasta a urmat o formare în domeniul conservării şi restaurării patrimoniului. Deşi tânără, are o experienţă vastă în antreprenoriat şi proiecte europene. Acum, face pasul către o nouă provocare, debutând în lumea politică. Înarmată cu mult curaj şi încredere, ea este pregătită să aducă o contribuţie semnificativă în reprezentarea românilor la nivel european.

Axinia Adrian este inginer, antreprenor, vicepreşedinte AUR, deputat de Prahova. Este o voce respectată în Parlamentul României care luptă neobosit pentru firmele româneşti, un om cu mulţi prieteni în rândul partidelor suveraniştilor europeni.

Baltasiu Radu este Doctor în sociologie economică (1999). Studii de lungă durată la Universitatea din Bucureşti, Universitatea din Amsterdam, stagii de pregătire la Academia de Studii Economice din Budapesta, Universitatea din Umea, Anglia Polytechnic University şi Tiffin University.  Interesat de geopolitică, conservatorism, ciberspaţiu, teorii sociologice, comunităţi istorice româneşti şi diaspora. Directorul Centrului European pentru Studii în Probleme Etnice al Academiei Române din 2007. Expert în problematica reformei educaţiei şi a comunităţilor istorice în cadrul Ministerului Educaţiei (2001-2004). Directorul Direcţiei Generale pentru Românii din Afara Ţării în Institutul Cultural Român (2013-2018). Organizator a numeroase cercetări de teren, iniţiator al unor noi metodologii de cercetare (tehnica neointerpretativă şi a hărţilor mentale). Premiul Academiei Române în sociologie „Dimitrie Gusti” (1997). Coautor a 39 cărţi, 10 lucrări multimedia – amintim „Eminescu – Întreaga operă”, a peste 60 articole în reviste de specialitate, unic autor/coordonator a şapte volume de sociologie.

Biro Răzvan are 29 de ani, a absolvit studiile superioare la Târgu Mureş, specializările Istorie, respectiv Ştiinţe Politice. Este un tânăr care s-a implicat activ în organizaţii civice şi politice din zona mişcărilor naţionale şi de tineret, dobândind astfel o experienţă cuprinzătoare în ceea ce presupune managementul organizaţiilor politice. În cadrul partidului, coordonează filiala judeţeană AUR Mureş din 2020, iar din 2021 ocupă funcţia de Secretar General-Adjunct al Alianţei pentru Unirea Românilor.

Bruynseels Ramona-Ioana este ”absolventă a unui master în managementul administraţiei publice la Universitatea Harvard – Şcoala de guvernare John F Kennedy, distinsă cu două premii speciale de către Universitatea Harvard, absolventă de drept ca şef de promoţie, cu o vastă experienţă în serviciile financiar bancare şi investiţii în  România. A activat în sectorul privat, în cel non-guvernamental şi a deţinut poziţii apolitice în guvernul României. Recunoscută de mediul de afaceri din România, a trăit pe alte două continente, s-a implicat în acţiuni de voluntariat pentru cei aflaţi în nevoie, este mamă a două fete de 13 şi 11 ani, româncă 100% de la Cluj, căsătorită cu un cetăţean englez.

Costea Paul este născut în 1975, soţ de 25 de ani şi tată de 22, antreprenor de peste 20 de ani, specializat în consultanţă de afaceri, cu precădere vânzări şi marketing. A lucrat în publicitate, media şi consultanţă de fuziuni şi achiziţii, iar în ultimii 20 de ani în domeniul IT, inclusiv pentru companii precum IBM şi Adobe Systems.

Costea Peter este Doctor în jurisprudenţă şi diplomaţie, acesta profesează avocatura în Houston de 33 de ani. Este fondatorul mişcării pro-familie din România şi Preşedintele Partidului Alianţa Renaşterea Naţională.

Dămureanu Ringo este deputat AUR de Dolj, preşedinte al Comisiei pentru Constituţionalitate din Camera Deputaţilor. Are 49 ani, este inginer IT, căsătorit şi are doi copii: Maria şi Victor. A absolvit Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti”. Este licenţiat în Calculatoare şi are un master absolvit la SNSPA. Este autorul sistemului de admitere în liceu, care se aplică din anul 2000. Este autorul proiectului de lege pentru acordarea cetăţeniei române românilor din Balcani.

Dascălu Cristina-Emanuela este Conferenţiar Universitar Doctor, jurnalist UZPR, scriitoare, traducătoare membră în Uniunea Scriitorilor din România, Specialist Comunicare internaţională, a absolvit toate studiile ca şefă de promoţie, cu 10 pe linie, incluzând Doctoratul Summa cum Laude în Ştiinţe Filologice, Filosofice, Umaniste, Sociale şi Politice la University of Tulsa, SUA, Masteratele în Ştiinţele Comunicării şi Engleză la Pittsburg State University, SUA, tot Summa cum Laude, şi cu 10 Masteratele în Drept şi Administraţie Publică Europeană şi Studii Europene.  Studiile de Licenţă Litere/ Filologie, dublă specializare Engleză-Română, le-a absolvit ca Şefă de Promoţie pe ţară, cu media generală 10, Diplomă de Merit la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. În cei 30 de ani la catedră în sistem universitar, inclusiv predând engleza studenţilor americani în SUA în perioada 1995-2009, a avut diverse funcţii de conducere în ţară şi străinătate precum Preşedinte de Senat, Prorector Relaţii Internaţionale, Decan, Director Centru Cercetare, Director Institut Limbi Moderne peste tot dovedind profesionalism şi integritate. Vorbeşte fluent mai multe limbi străine, este unul dintre cei mai importanţi specialişti în Postcolonialism, a fost consilier Gr. 1 A în cadrul Direcţiei Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale la Ministerul Economiei, trăieşte doctrina AUR, este dedicată cauzei partidului, empatía, patriotismul autentic şi dorinţa de a-şi ajuta semenii definind-o.

Dragoman Dragoş este Doctor în sociologie, a absolvit Universitatea din Bucureşti, iar în prezent este conferenţiar la Universitatea din Sibiu, unde predă cursuri de sociologie politică. În cursurile pe care le predă şi în lucrările pe care le publică, el se ocupă de starea democraţiei, de drepturile şi libertăţile cetăţenilor şi de ascensiunea autoritarismului.

Doboş Elena este, potrivit AUR, ”o femeie ce are drept cauză Naţiunea”. ”Este profesor de Limba şi Literatura Română, coordonator AUR Tulcea din octombrie 2020. Este mentor coach cu multiple formări internaţionale în lucrul cu adulţii. Disciplina, loialitatea şi bucuria sunt trăsături ce o fac definesc”, arată formaţiunea.

Dumitrescu Cristina este specialist în comunicare. A absolvit Jurnalism, Filosofie, masterat în Comunicare şi doctoratul în Ştiinţele Comunicării. 10 ani a predat la Facultatea de Jurnalism a Universităţii „Spiru Haret”. A descoperit că în afară de catedră poate face şi altfel de proiecte, cu la fel de multă implicare, şi anume cele cultural-educaţionale pentru românii din comunităţile istorice româneşti. Are un băiat de 13 ani, vorbeşte engleza, franceza, spaniola şi italiana, dar iubeşte tot ce reprezintă România Mare. Spune despre ea că acţiunile şi proiectele sale sunt dedicate celeilalte părţi a ţării, cea din afara graniţelor: Basarabia, diaspora economică, comunităţile istorice româneşti. Pentru românii de acolo îşi doreşte ca europarlamentarii români să facă mai  mult.

Enache Mihai este xpert în ştiinţe administrative şi jurist, are o experienţă de peste 8 ani în administraţia publică locală din Bucureşti, timp în care a implementat, în calitate de manager de proiect, investiţii publice în valoare de peste 200 de milioane de euro, cele mai importante fiind Staţia de Metrou Tudor Arghezi şi Spitalul de Stomatologie din Sectorul 4. A fost înlăturat din administraţie din cauza apartenenţei la AUR. A coordonat realizarea Caravanei Medicale AUR care funcţionează deja de 3 săptămâni, în care au fost consultaţi peste 1500 de pacienţi.

Enachi Raisa are 41 de ani, este deputat, membru în una din cele mai importante comisii din Parlament – Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi, şi cel mai important este mamă.

Fiţiu Avram este Absolvent al Facultăţii de Horticultură din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj Napoca, Master în Geniu Sanitar la Facultatea de Stiinţe Agronomice din Gembloux Belgia. Coordonator al masterului în limba franceză: Agricultura, schimbări climatice şi siguranţă alimentară. Profesor în limba franceză de Politică Agricolă Comună, Agricultură Ecologică; Gestiune zone cu înaltă valoare naturală. Autor/Coautor de 15 cărţi/cursuri/manuale şi de peste o sută de articole ştiinţifice indexate ISI şi BDI. Secretar general al Federaţiei Naţionale de Agricultură Ecologică. Conferenţiar la USAMV Cluj Napoca.

Foriş Tiberiu este Prof. univ. dr. habil. ec. ing. Tiberiu Foriş este profesor al Universităţii Transilvania din Braşov, titular al disciplinelor Managementul Resurselor Umane şi Management Internaţional. Este director al Departamentului de Management al Universităţii, director executiv al patronatelor din industrie din Regiunea Centru şi consultant în management. Autor a peste 150 de articole ştiinţifice, 27 de cărţi de specialitate, precum şi 7 cărţi de poezie.

Gherasim Laura este mamă a doi copii, sportivi de performanţă şi are o experienţă de 20 de ani în antreprenoriat. ”Este licenţiată în drept, a absolvit un program de studii masterale în managementul administraţiei publice şi vorbeşte fluent 3 limbi străine. A îndeplinit de-a lungul timpului mai multe funcţii, atât în mediul privat, cât şi în organizaţii non-guvernamentale. Crede în importanţa vitală a suveranităţii României, a protejării valorilor naţionale şi a identităţii culturale şi creştin-ortodoxe. Declaraţia de viziune a Laurei Gherasim: Europa trebuie redată oamenilor şi naţiunilor, iar valorile umanităţii trebuie repuse în drepturi”, arată AUR.

Grosu Veronica este profesor universitar doctor la Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava, este din Bucovina, iar debutul său politic a început în iarna anului 2019 cu Alianţa pentru Unirea Românilor. Iubeşte România şi tot ce este românesc, iar în ultimii ani, preocupările sale sunt focusate pe domenii de cercetare cum ar fi identificarea de soluţii şi metode privind evaluarea sustenabilităţii financiare şi globale, pe analiza şi raportarea financiară a firmei.

Gurlui Silviu este profesor universitar doctor, fizician, conducător de doctorat, profesor invitat la mai multe universităţi de prestigiu din vest şi este reprezentant al României la Agenţia Spaţială Europeană, într-o misiune spaţială. A publicat peste 120 de lucrări cotate ISI, are un Hindex= 21 şi peste 1400 de citări în reviste cotate ISI. Este invitat, zilnic, în presa naţională, ca specialist, în arii de de interes public, precum cercetare, învăţământ, poluare, securitate, mediu, climă, atmosfera terestră, etc. Profesorul Silviu Gurlui este mereu în mijlocul celor greu încercaţi, ajutându-i să treacă de dificultăţi, îndrumându-i, răspunzându-le zilnic zecilor de mesaje venite din toate colţurile ţării sau de peste hotare.

Hotea Ramona-Paula este economist de meserie, având studii atât în România, cât şi în străinătate. Lucrează în domeniul administrativ de mai bine de 15 ani. În sectorul privat a gestionat implementarea cu succes a mai multor proiecte economice. Este o persoană orientată către rezultate şi performanţă, structurată, dinamică şi motivată. Empatică cu cei din jur, Ramona Hotea este şi un membru activ în acţiuni de voluntariat.

Iagăr Monica este fostă atletă de mare performanţă, participantă la 2 ediţii ale Jocurilor Olimpice, dublă campioană europeană, campioană mondială, mamă a 3 copii. A condus cu mâna de fier Clubul sportiv Dinamo între 2016-2017, retrăgându-se din activitatea administrativă pentru a-şi îndeplini visul de a fi Mamă. Actualmente este femeie de afaceri şi antrenor.

Irindea Mirela are 38 de ani, este o tânără antreprenoare şi o patrioată adevărată. O unionistă luptătoare, care de mai bine de 10 ani militează pentru Unirea Basarabiei cu România. Visul ei este să facem, împreună, o Românie Mare şi Demnă în Europa.

Lulea Marius Dorin este inginer constructor, doctor în inginerie civilă şi instalaţii, autor a 6 cărţi în domeniul ingineriei construcţiilor, cel mai atestat inginer constructor din România, recunoscut expert tehnic şi verificator de proiecte,  antreprenor în domeniul construcţiilor. A participat ca inginer, expert tehnic, verificator de proiecte sau auditor energetic la realizarea a peste 15.000 de proiecte.

Mancaş Nicuşor-Cristian este muzician, Preşedinte al Fundaţiei George Enescu, expert în politici culturale, educaţionale şi manageriale, atât la nivel naţional, cât şi european, cu experienţă vastă în interacţiunea cu forurile europene de la toate nivelurile. A implementat în premieră mondială un proiect pilot de promovare pe plan internaţional al Festivalului George Enescu, fiind un susţinător constant al valorilor culturale româneşti. Consideră că: „Pentru o armonie europeană, România trebuie să conteze.”

Mihăescu Mugur a urmat cursurile Facultăţii de Automatizări şi Calculatoare din Craiova având apoi o carieră de peste 35 de ani showbiz şi televiziune. Antreprenor de succes şi fondator al Asociaţiei Investitorilor din Centrul Istoric Bucureşti, are astăzi peste 100 de angajaţi. Căsători de 30 de ani cu Rodica, are o fiică absolventă a Liceului Lazăr, pe nume Ivona.

Mitrea Dumitrin este economist, specializată în Guvernare modernă şi administraţie publică locală, cu o experienţă de 16 ani în managementul resurselor umane, în mediul privat, iar din 2020 este deputat AUR în circumscripţia 29 Neamţ.

Năstăsoiu Elena-Viorica este profesor de istorie, dar licenţiată şi în drept. Are un master în istoria comunismului. Este formator şi expert naţional în management educaţional. A coordonat timp de zece ani un amplu proiect de donaţie de carte către Raionul Soroca din Basarabia numit „Fratele meu de peste Prut”. Este iniţiatoarea unui proiect de educaţie pentru democraţie, unic în ţările foste comuniste, cu privire la drepturile omului în Coreea de Nord, realizat în colaborare cu Comitetul american pentru drepturile omului de la Washigton. A fost premiată cu distincţia „PROFESOR DE NOTA ZECE” în 2014 pentru regiunea de Sud-Est a României.

Natea Liviu are 30 de ani, este din Târgu-Mureş şi s-a alăturat mişcării AUR încă din anul 2020, pentru că rezonează cu doctrina şi valorile promovate de partid şi doreşte să îşi aducă aportul la o schimbare adevărată a mediului politic românesc. Este pasionat de geopolitică, având o formare educaţională în acest sens, dar şi de istorie şi cultură. A hotărât să candideze la alegerile europarlamentare pentru că doreşte ca interesele românilor să fie mai presus de orice şi doreşte să îmbunătăţească imaginea ţării pe plan european

Nicolescu Maria-Lăcrimioara este , potriivit AUR, ”actriţă şi scenaristă de film apreciată, e înainte de orice creştină şi mamă”. Împreună cu soţul ei, cetăţean francez, botezat ortodox la scurt timp după ce s-au cunoscut, au ales cu 15 ani în urmă să trăiască într-un sat din Dâmboviţa. A hotărât să se alăture AUR având convingerea că Uniunea Europeană şi-a trădat adevăratul spirit în care a fost fondată, iar azi ne aflăm într-un moment în care Europa ori va fi a Naţiunilor, ori nu va mai fi o Europă democratică, iar în acel nou construct, în acea nouă normalitate în care vom fi forţaţi să ne trăim vieţile, România pe care o iubeşte cu toată puterea va înceta să mai existe ca stat suveran şi democratic şi asemenea ei, toate naţiunile care formează azi Uniunea Europeană.

Olteanu Vlad este jurist şi economist (cu studii de specialitate în Belgia, Franţa şi Marea Britanie). Iniţial a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii Bucureşti, după care şi-a continuat cariera profesională la Bruxelles din 1999. Expert în drept european, economie şi politici europene, Vlad Olteanu a colaborat cu cabinete de avocatură şi de consultanţă de prim rang. În toate funcţiile pe care le-a avut a încercat să ajute România şi pe cetăţenii români care au avut nevoie de sprijin. Convins de valoarea deosebită a culturii noastre, acesta a contribuit substanţial la organizarea unor evenimente culturale româneşti de înaltă ţinută în capitala europeană.

Păucean Fernandes Luminiţa are 46 de ani şi este manager. A studiat managementul activităţilor turistice şi aduce cu ea şi o vastă experienţă în domeniu din Peninsula Iberică. Aceasta îşi pune problema valorilor atunci când întreprinde ceva şi consideră că elementul uman este unul determinant în activităţile desfăşurate în acest mare mix de fenomene şi relaţii care este Turismul.

Petcu Simona-Maria este Lector Universitar şi Doctor în Psihologie. La cei 44 de ani ai săi este mamă a 4 copii, 3 băieţi şi o fată. Femeie puternică şi de succes, Simona Maria Petcu este şi Mediator Autorizat. Este o veritabilă apărătoare a credinţei noastre ortodoxe şi a Bisericii. Este o promotoare a portului popular pe care îl îmbracă cu mândrie şi bucurie ori de câte ori are ocazia.

Piperea Gheorghe este profesor universitar, doctor în drept la Sorbona, Paris, cunoscut pentru procesele colective contra băncilor, salvarea Oltchim şi Radet, apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale, în timpul pandemiei, precum şi pentru elaborarea ieşirii românilor supra-îndatoraţi din captivitatea băncilor.

Popa Ioan-Aurelian este, potrivit AUR, ”cel mai viral activist civic din România, acesta a obţinut de curând prima anulare integrală şi definitivă a stării de alertă”. Acesta i-a informat pe români din timp în ciuda mega cenzurii impuse de mediul online. S-a opus nedreptăţii dar şi controlului exercitat ilogic asupra cetăţenilor. Este vârf de lance în lupta pentru drepturi şi libertăţi individuale. A promovat constant valorile Suveranist-Patriotice ale românilor.

Popa Mihai Silviu este jurist financiar cu o experienţă vastă în domeniul fondurilor europene nerambursabile, care şi-a demonstrat competenţa atât în companii private, cât şi în diverse instituţii europene. Contribuţia sa la dezvoltarea mai multor fonduri europene destinate sprijinirii întreprinderilor mici şi mijlocii, precum şi fonduri cu caracter umanitar pentru ţări în curs de dezvoltare, este remarcabilă. Experienţa sa profesională a fost acumulată în ţări precum Danemarca, Spania, Belgia şi, desigur, România, reflectând diversitatea şi perspectiva sa internaţională. Acesta este un expert în domeniul juridic şi financiar şi un susţinător dedicat al dezvoltării economice şi sociale a României prin intermediul fondurilor europene.

Sturza Şerban Dimitrie este, potrivit AUR,  ”descendent direct al domnitorului Moldovei, Mihail Sturdza” şi de 20 ani este invitat, în mod constant, în cercurile diplomatice de la Bucureşti, la zile naţionale, dineuri, conferinţe, invitaţii pe care mereu le acceptă cu unicul scop de a pune România sub cea mai bună lumină în ochii diplomaţilor străini în post la Bucureşti, ambasadori cu care ajunge să stabilească relaţii foarte strânse de prietenie. ”În plus de această activitate diplomatică benevolă şi permanentă, din 2016 este şi Consulul Onorific al Macedoniei de Nord la Constanţa. Din 2022 este Preşedinte de Onoare al Asociaţiei ROST. Copil fiind, învaţă limba franceză în paralel cu limba română, iar mai târziu şi limba engleză. Principele Şerban Dimitrie Sturdza este un adevărat om de dreapta, soţ, tată, apropiat bisericii şi patriot, un om al dialogului, o persoană care ştie să clădească punţi şi să distrugă barierele dintre oameni”, spune AUR.

Tanasă Dan este vicepreşedinte AUR, deputat şi preşedinte al Comisiei pentru Egalitate de sanse pentru femei şi bărbaţi din Camera Deputaţilor, acesta a absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi Facultatea de Drept, ambele în cadrul Universităţii „Transilvania” din Braşov şi are un masterat în Comunicare şi Relaţii publice în cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. A activat peste 20 de ani în cadrul societăţii civile din judeţele Covasna şi Harghita şi a câştigat peste 250 de procese în instanţele din ţară pentru apărarea simbolurilor naţionale şi a limbii oficiale de stat. În 2016 a publicat volumul „Uitaţi în inima României”, o carte document despre discriminarea sistematică a românilor din Covasna şi Harghita. Este căsătorit şi are doi copii.

Târziu Claudiu Richard este Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, coordonatorul Comisiilor de Specialitate care funcţionează în cadrul partidului şi liderul grupului AUR din Senatul României. Fost jurnalist şi activist civic timp de 28 de ani, Claudiu Târziu este scriitor, antreprenor cultural şi gânditor conservator. Claudiu Târziu a intrat în politică în anul 2019, când a fondat partidul AUR, alături de George Simion.

Teodorescu Maria-Georgiana este ”mamă, avocat penalist, lector universitar doctor şi un reputat apărător al drepturilor şi libertăţilor oamenilor. În calitate de cadru didactic universitar a publicat numeroase lucrări ştiinţifice şi a participat la foarte multe conferinţe naţionale şi internaţionale din domeniul dreptului în calitate de speaker”.

Terheş Cristian a fost ales în 2019 în Parlamentul European a dovedit că poţi face politică la nivel european fără să stai în genunchi. E cel care a arătat lumii întregi abuzul din spatele contractelor semnate de Ursula von der Leyen, singurul europarlamentar care a intrat în parlament fără certificat verde şi care s-a luptat continuu împotriva abuzurilor din pandemie. A ridicat steagul României vorbind în faţa a zeci de mii de protestatari în Bruxelles, Amsterdam sau Stockholm, unde a susţinut necesitatea respectării drepturilor omului în Uniunea Europeană. A câştigat respectul chiar şi al oponenţilor politici pentru modul dârz în care îşi susţine ideile şi apără interesul României şi drepturile fundamentale ale românilor şi tuturor europenilor.

Ursu Aurora are 46 ani, este căsătorită şi este mama unui copil de 9 ani. Este psiholog, are o experienţă în antreprenoriat de 12 ani şi experienţă în business development. De asemenea, are experienţă în accesarea şi implementarea de proiecte din fonduri europene. În ultimii 2 ani s-a implicat activ pe segmentul susţinerii femeilor din zone defavorizate prin coordonarea unui. ONG in zona Centru. Relocare în Spania de o lună, unde construieşte o comunitate de antreprenori români.

Vîlcu Selena Gabriela are 28 ani şi lucrează în IT de 7. A trăit în Italia 10 ani, iar în tot acest timp a simţit dorul de casă şi de cei dragi, de aceea va lupta cu şi mai multă îndârjire pentru ca tinerii să aibă un viitor în România!

Vlahu Nicolae este, potrivit AUR, avocat de prestigiu, recunoscut în domeniul său ca un profesionist cu un înalt nivel de competenţă şi devotament faţă de domeniul juridic, implicat activ în susţinerea corectitudinii şi legalităţii actului de justiţie. Un aspect important este poziţia sa critică faţă de interferenţele instanţelor europene ce dispun norme contrare Constituţiei României. Îmbrăţişează principii conservatoare şi susţine valorile familiei tradiţionale. În calitate de soţ iubitor şi tată dedicat a doi copii, înţelege importanţa stabilităţii familiei în societatea noastră. Angajamentul său faţă de corectitudine, legalitate şi valorile tradiţionale îl defineşte ca pe un om de încredere şi un promotor al unei societăţi echitabile şi solide

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: