AUR lansează lista candidaților la alegerile europarlamentare din 2024. Numele vehiculate

George Simion
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Alianţa pentru Unirea Românilor îşi lansează sâmbătă seară lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din 2024, în cadrul unui eveniment programat să înceapă la ora 20.00, la Arenele Romane.

Pe listă s-ar regăsi Claudiu Târziu, avocatul Gheoghe Piperea, actorul Mugur Mihăescu, actualul parlamentar Cristian Terheş, în prezent europarlamentar ales pe listele PSD, notează news.ro.

”Alianţa pentru Unirea Românilor lansează lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din 2024 în cadrul unui eveniment public ce se va desfăşura la Arenele Romane pe 22 iulie, începând cu ora 20.00”, este anunţul partidului condus de George Simion.

Anul 2024 este primul în care AUR va avea liste pentru europarlamentare. La precedentul scrutin pentru Parlamentul European, din 2019, a candidat doar actualul lider al partidului, George Simion, care a obţinut 117.141 de voturi, în calitate de independent, la votul din străinătate, depăşind la scor PSD.

Următoarele alegeri pentru Parlamentul European vor avea loc în perioada 6-9 iunie 2024, fiecare stat membru UE urmând să-şi stabilească, în conformitate cu cadrul său juridic şi constituţional, data sau datele în care va avea loc propriul vot, în interiorul acestui interval.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: