Skip to content
Politică

Aurelia Cristea îl distruge pe Dragnea: Încă o confirmare! EXCLUSIV

ziardecluj.ro

Fostul ministru pentru Dialog Social Aurelia Cristea a acordat luni o scurtă declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat deciziile luate astăzi la întrunirea Biroului Permanent Național al PSD și comunicate ulterior de către Marian NEACȘU, secretarul general al social-democraților.

Citiți și Ivan și Ponta, lăsați pe dinafară: NU mai sunt membrii PSD!

Amintim că, potrivit secretarului general al social-democraților, atât europarlamentarul Cătălin Ivan cât și  Victor Ponta și Sorin Grindeanu nu mai sunt membrii ai PSD.

În acest context, fostul ministru Aurelia Cristea a declarat pentru PSNEWS.RO că excluderea atât a foștilor premieri cât și a europarlamentarului Cătălin Ivan este ”încă o confirmare a unui mod de conducere dictatorial”.

”Încă o confirmare a unui mod de conducere dictatorial. Îmi amintesc doar ca pe domnul Catalin Ivan l-a mai pedepsit odată , actualul conducător PSD, autointitulat „daddy”, a declarat inițiatoarea legii antifumat, Aurelia Cristea.

Mai mult, întrebată dacă să ne așteptăm în perioada următoare la epurarea unor organizații întregi din partid și nu doar a unor persoane, Aurelia Cristea ne-a dezvăluit că Ne putem astepta la orice!”.

„Chiar si atunci cand esti grav bolnav speri sa te insanatosesti, cu conditia sa schimbi ceva in stilul de viata si sa-ti administrezi medicatia prescrisa”, a adăugat fostul ministru, întrebată ce șanse mai are PSD sa asigure un model de democrație internă în partid.

Citiți și Ponta, PRIMA reacție după excluderea din PSD: Partidul a fost confiscat! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *