Skip to content
Politică

Aurelian Bădulescu aruncă nucleara: cine ar fi orchestrat operațiunea 10 august

Aurelian Bădulescu va rămâne în funcţia de viceprimar al Capitalei, au decis consilierii generali, în urma votului secret de miercuri. Au fost înregistrate 28 de voturi pentru şi 9 împotriva schimbării sale din funcţie.

Contactat miercuri de PSnews.ro pentru a face câteva precizări referitoare la decizia luată de consilierii generali, viceprimarul Capitalei a readus în discuție subiectul 10 august.

Concret: Bădulescu a susțint că în perioada imediat următoare va pune la dispoziția presei niște documente care să vină să clarifice exact situația de la 10 august și implicarea celor care în acea zi au coordonat, de fapt, Ministerul de Interne, astfel încât Jandarmeria să nu fie trasă la răspundere pentru ceea ce nu este vinovată.

”Sunt chestiuni de noutate pentru data de 10 august. Voi pune la dispoziția presei niște documente care să vină să clarifice exact situația de la 10 august și implicarea celor care în acea zi au coordonat, de fapt, Ministerul de Interne, astfel încât Jandarmeria să nu fie trasă la răspundere pentru ceea ce nu este vinovată. Vă rog frumos să urmăriți activitatatea vectorului Mihai Chirica și să analizați  activitatea în interiorul triunghiului Carmen Dan-Liviu Dragnea și Arsene. Cum vă explicați că un ministru secretar de stat pus sub acuzare este mutat peste noapte – și e secret – pe aceeași funcție în Ministerul Apărării Naționale?

A răspuns doamna Carmen Dan cumva la întrebarea dacă a vorbit în acea zi cu Liviu Dragnea despre ce trebuie să facă la acele evenimente. Liviu Dragnea este în spatele la tot ce înseamnă lucruri care nu țin de bună credință. Este în spatele atacurilor fulminante la adresa primarului general al Capitalei pentru că aceasta și-a permis să spună că în PSD nu se mai poate face politică după cum își dorește dumnealui”, a declarat Aurelian Bădulescu.

Votul de azi este un vot de reconfirmare!

”Votul de azi este un vot de reconfirmare. Nu cred că pot să mai comentez ceva pe acest vot.  E evidență faptul că domnul Mutu are o problem[ personală cu mine, având în vedere că susțin proiectele primarului general și că nu înțeleg să fac front comun împreună cu dumnealui împotriva programului de guvernare cu care primarul a câștigat și a ceea ce trebuie făcut pentru bucureșteni”, a continuat acesta.

Nu în ultimul rând, Bădulescu ne-a dezvăluit că a depus o plângere penală pe numele edilului Gabriel Mutu, acesta fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de amenințare și șantaj.

”La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 am depus o plângere penală pe numele domnului Gabriel Mutu, președinte interimar al Organizației PSD pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare și șantaj. Am depus-o în cursul zilei de astzăi, am număr de înregistrare”, a conchis acesta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *