Skip to content
Politică

Aurelian Bădulescu: Bucureştiul este blocat de peste un an de zile de Nicuşor

Inquam Photos / George Călin

Liderul grupului PSD din Consiliul General, Aurelian Bădulescu, apreciază că primarul Capitalei, Nicuşor Dan, este ‘singurul vinovat’ pentru situaţia în care se află Bucureştiul din punct de vedere al traficului şi al lipsei de căldură. „Nicuşor acuză pe toată lumea, când s-ar putea ca el să fie cel ce va primi această calitate din partea procurorilor DNA care fac în aceste momente percheziţii în biroul său. Printre altele acuză PSD de blocajul în care se află acum Bucureştiul din cauza grevei angajaţilor STB. Ieri, în loc să discute cu protestatarii şi să ajungă împreună la o soluţie, Nicuşor a ales să ignore doleanţele oamenilor, iar acum vom trage cu toţii ponoasele. O spun pe şleau: Nicuşor este singurul vinovat pentru situaţia în care se află astăzi Bucureştiul, de la trafic, la lipsa căldurii şi apei calde, la lipsa investiţiilor şi a proiectelor”, a scris fostul viceprimar al Capitalei, pe Facebook.

Potrivit acestuia, greva nu este consecinţa „capriciilor” angajaţilor STB, ci a „încăpăţânării” lui Nicuşor Dan.

„Bucureştiul este blocat de peste un an de zile de Nicuşor, ceea ce va trebui să suportăm astăzi nu sunt capriciile angajaţilor STB, ci consecinţele încăpăţânării fără seamăn a lui Nicuşor, a incapacităţii acestuia de a dialoga cu oamenii. Dragi bucureşteni, înarmaţi-vă cu răbdare!”, a adăugat Bădulescu.

Joi dimineaţă, şoferii de pe autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele din Capitală au declanşat o grevă generală, pe motiv că solicitările lor de natură salarială nu au fost soluţionate. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că greva este ilegală, cu substrat politic, al cărei principal responsabil ar fi liderul sindical Vasile Petrariu, în acelaşi timp consilier municipal din partea PSD.

Conducerea STB a depus la Tribunal o cerere în care solicită judecătorilor suspendarea grevei declanşate de sindicalişti, dosar care este programat joi, la ora 14,00, dar şi una de constatare a nelegalităţii acestui demers sindical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *