Skip to content
București Știri locale

Aurelian Bădulescu: Consilierii generali PSD cer urgent şedinţă a CGMB pe tema deratizării şi dezinsecţiei

Inquam Photos / George Călin

Fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunţat luni că grupul consilierilor generali  ai PSD a cerut convocarea de îndată în şedinţă extraordinară a CGMB, pe tema deratizării şi dezinsecţiei, în urma „lipsei de implicare” a Primăriei Bucureşti.

El afirmă că programul de deratizare şi dezinsecţie pentru acest an nu suportă amânare, iar pentru edilul Nicuşor Dan „nu reprezintă priorităţi”.

Ajunge cu impostura!

Problemele cu care se confruntă Capitala sunt numeroase. Însă, subiectul programului unitar de acţiune pentru deratizare şi dezinsecţie pentru anul 2021 nu suportă amânare. Cel puțin, dacă te interesează de #sănătatea bucureștenilor.

Din păcate, pentru Nicusor Dan și „ai lui” problematica #deratizării și #dezinsecției nu reprezintă priorități. Altfel, nu se explică faptul că rapoartele de specialitate din luna ianuarie și raportul de aprobare din luna martie au rămas fără ecou”, a scris Bădulescu pe pagina sa de Facebook.

El afirmă că grupul consilierilor generali PSD a solicitat de îndată convocarea unei ţedinţe la CGMB:

Văzând lipsa de #implicare în probleme cu adevărat urgente și esențiale pentru #comunitate, Grupul Consilierilor Generali ai PSD a solicitat convocarea de îndată în şedinţă extraordinară a CGMB!

Revenim cu detalii pe acest subiect important pentru #sănătatea #comunității pentru că ne pasă!”, a mai scris Aurelian Bădulescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *