Skip to content
Politică

Aurelian Bădulescu (PSD), avertisment terifiant: Bucureștiul ar putea fi invadat de insecte și rozătoare

Inquam Photos/George Calin

Liderul consilierilor generali PSD București, Aurelian Bădulescu, transmite joi că este nevoie de o ședință de urgență a Primăriei Capitalei pentru că firma care realiza deratizarea și dezinsecția în București a intrat în insolvență și nu are cine să combată dăunătorii.

Primăria Municipiului București trebuia să efectueze până la aceasta dată primul tratament preventiv contra dăunătorilor. Până în acest moment nu a fost adoptat Planul Unitar de Acțiune, plan ce prevede modalitatea și intervalul de deratizare și dezinsecție de la nivelul capitalei.

Compania municipală Eco Igienizare, companie ce are delegat serviciul public a fost forțată să intre în insolvență de către actuala administrație condusă de către Nicușor Dan, astfel că această prestație obligatorie a municipalității nu poate fi executată de către nici o altă entitate comercială.

Grupul Consilierilor Generali PSD solicită de urgență introducerea pe ordinea de zi a Consiliului General a Planului Unitar de Acțiune. Consilierii Generali ai Partidului Social Democrat atrag atenția asupra pericolului apariției unei situații periculoase la adresa sănătății cetățenilor Municipiului București”, a scris Aurelian Bădulescu pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *