Skip to content
Politică

Autocar cu 72 de suflete, răsturnat în Hunedoara. A fost activat CODUL ROȘU!

Realitatea.net

Accidentul s-a produs puţin înainte de ora 05:00. Autocarul, plin cu oameni, venea dinspre Arad către Deva şi, se pare că, se întoarcea din Spania. În autocar erau 70 de pasageri şi doi şoferi. Mai multe echipaje de salvare au fost mobilizate la faţa locului.

Autorităţile au declanşat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea resurselor medicale. Salvatorii au intervenit cu două mașini de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple, o descarcerare, şapte ambulanţe SMURD  și trei ambulanţe SAJ. Pentru evaluarea persoanelor, la locul intervenției a fost amplasat un punct medical avansat, scrie realitatea.net.

 Un prim bilanţ arată că o persoană a murit, iar alte 32 au suferit leziuni. Răniţii au fost transportaţi la spitalele din Ilia, Deva, Orăştie şi Hunedoara.

Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor evenimentului. Este posibil ca accidentul să se fi produs pe fondul oboselii. Poliţiştii spun că, se va verifica diagrama pentru stabilirea timpilor de conducere. La ora transmiterii acestei ştiri, DN 7 încă este blocat pentru intervenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *