Skip to content
Politică

„Autodenunţ!” Băsescu, ieşire furibundă la adresa a „diverşi mincinoşi” care îl acuză în scandalul Bercea Mondial

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu a avut, duminică, o ieşire furibundă la adresa a „diverşi mincinoşi” care îl acuză de implicare în scandalul Bercea Mondial-Mircea Băsescu.

Într-o postare pe Facebook, preşedintele PMP contracarează ipoteza vehiculată până acum, că o parte dintre banii daţi de către familia lui Sandu Anghel ar fi ajuns la el.

Redăm mai jos mesajul integral al lui Traian Băsescu:

„«Autodenunţ»!

De la diverşi mincinoşi, prin intermediul televiziunilor Antena 3 şi România TV, aflu că parte din banii daţi de familia Bercea au ajuns la mine. Să presupunem că sunt unii care ar putea crede asemenea aberaţii, dar în acest caz încep eu să am o problemă şi nu înţeleg: la cine am făcut traficul de influenţă şi cu cine am împărţit banii pentru a-l «ajuta» pe Bercea Mondial să primească zece ani de închisoare?

Poate la George Maior şi/sau Florian Coldea, pentru că ei controlau «câmpul tactic» din justiţie prin generalul Dumbravă?

Poate la Laura Codruţa Koveşi, pentru că şi despre ea a strigat Bercea Mondial din dubă că ar fi mituit-o, poate chiar prin mine?

Poate la Livia Stanciu, pentru că şi numele ei a fost pomenit de Bercea Mondial din dubă? Cred că aici «ne apropiem de adevăr», pentru că la ICCJ Bercea Mondial a fost condamnat la 10 ani de închisoare .

Şi, dacă cele patru nume enumerate prin care «am traficat influenţă» nu-i satisfac pe interesaţii în propagarea minciunii, oare cu cine mai puteam aranja «eliberarea» lui Bercea Mondial la 10 ani de închisoare?

Desigur, ar mai fi o variantă…trafic de influenţă la procurorul Iacobescu de la Slatina, căruia i s-a luat dosarul, contra două milioane de dolari, «plătiţi» prin intermediul Bălosului (cum îl alint eu pe Cornel Nistorescu) sau prin Luis Lazarus, cel mai reprezentativ specialist în «urme şi mirosuri» al televiziunilor de ştiri.

Şi dacă nici aşa nu merge, «realitatea» ar putea fi aceea că, din banii de la Bercea, mi-am cumpărat un teren pe lîngă grădina zoologică şi apartamentul din Mihăileanu, lăsîndu-l pe bietul Bercea Mondial în ghearele justiţiei?

Nistorescu, Isaura, Lazarus, Căpăţână, Abraham, A3, nu găsiţi voi o explicaţie «inteligentă»?

1 comentariu la “„Autodenunţ!” Băsescu, ieşire furibundă la adresa a „diverşi mincinoşi” care îl acuză în scandalul Bercea Mondial

  1. Poate sa insemne ca desi ai primit banii, nu ai facut nimic pentru ei: i-ai pacalit pe tigani. Poate asta a fost si scopul; altfel de ce l-ai invatat pe fraticul sa simuleze un „flangran”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *