Autorităţile din Braşov anunţă că pârtiile din partea superioară a masivului Postăvaru sunt deschise

Sursa foto: Pixabay

Pârtiile din staţiunea Poiana Braşov sunt deschise, duminică, iar instalaţiile de transport pe cablu care le deservesc sunt funcţionale, deşi zona de află în continuare sub avertizare meteorologică de viscol. Sâmbătă, la Poiana Braşov, instalaţiile de transport pe cablu din zona superioară a muntelui nu au funcţionat din cauza rafalelor puternice.

„Pârtiile din partea superioară a masivului Postăvarul sunt deschise. Deşi suntem încă sub cod de viscol, instalaţiile de transport pe cablu din Poiana Braşov funcţionează, astfel ca se poate schia pe pârtiile din partea superioară şi pe cele pentru începători”, anunţă, duminică, reprezentanţii Primăriei Braşov.
Potrivit acestora, duminică se poate schia în zona superioară a pârtiilor Lupului şi Drumul Roşu, cu ieşire spre staţia telescaunului Ruia, cel de şase locuri), precum şi pe pârtia Doamnei cu acces la telescaunul Ruia.
La Poiana Braşov sunt deschise şi pârtiile pentru începători, Bradul şi Stadion. Stratul de zăpadă bătătorită, în partea superioară a masivului, în urma ninsorilor din ultima perioadă, este de aproximativ 50 de centimetri.

Duminică sunt funcţionale telecabina Kanzel, telegondola, telescaunul Ruia şi teleschiurile Stadion şi Bradul.

Sâmbătă, instalaţiile de transport pe cablu din zona superioară a masivului Postăvaru nu au funcţionat, din cauza vântului puternic.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: