Skip to content
" "
Politică

Autoritățile din Teleorman, cercetări asupra morții unui bărbat care ar fi participat la proteste

radiocluj.ro
" "

Poliţiştii şi procurorii din Teleorman au declanşat o anchetă şi au deschis un dosar de cercetare penală în cazul unui bărbat în vârstă de 62 de ani care a murit la Spitalul Judeţean din Alexandria şi despre care în spaţiul public au apărut informaţii că ar fi participat la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei, după care ar fi suferit o puternică hemoragie nazală şi bucală. Bărbatul a murit duminică seară Spitalul Judeţean din Alexandria, reprezentanţii unităţii medicale fiind cei care au sesizat Poliţia cu privire la deces, a declarat pentru News.ro directorul medical al Spitalului Judeţean Alexandria, Valentina Robu.

Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean Alexandria, Valentina Robu, bărbatul în vârstă de 62 de ani a murit duminică seară la ora 20.45, iar reprezentanţii unităţii medicale au anunţat Poliţia Teleorman, luni dimineaţă, după ce cazul a fost mediatizat, relatează News.ro.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Teleorman, Teodora Dragole, a declarat pentru News.ro că poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, au deschis un dosar de cercetare penală. Primele date arată că bărbatul, originar din Turnu Măgurele, s-a prezentat la unitatea medicală din localitate în 15 august, iar în aceeaşi zi a ajuns la Spitalul Judeţean Alexandria, unde a primit tratament până la momentul decesului.

Cauza morţii nu a fost deocamdată stabilită, medicii legişti fiind cei care urmează a stabili motivul decesului.

Jurnalistul Alexandru Căutis a scris că bărbatul a participat la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei şi i s-ar fi făcut rău în urma intervenţiei cu gaze lacrimogene, suferind o hemoragie nazală şi bucală.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *