Skip to content
Sănătate Societate

Autospecială SMURD, implicată într-un accident rutier. Paramedicii au fost transportaţi la spital

O autospecială SMURD a fost implicată, marţi, într-un accident rutier de pe calea Dudeşti din Bucureşti. Trei autovehicule au fost lovite, printre care şi maşina de salvare şi trei persoane, doi paramedici şi şoferul autospecialei, au fost rănite.
Pe Calea Dudeşti în sensul de mers către Calea Vitan, o autospecială SMURD care se deplasa cu semnalele optice şi acustice în funcţiune a intrat în coliziune cu un alt autovehicul. În momentul impactului, maşina de salvare a ricoşat înt-un alt autovehicul, informează adevarul.ro.
În jurul orei 15.00 Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Calea Dudeşti sensul de mers către Calea Vitan. Conducătorul autospecialei SMURD care se deplasa în regim prioritar, cu semnalele optice şi acustice în funcţiune a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circulă pe str.Brailita. Din dinamică autospecială SMURD a ricoşat în alt autovehicul oprit la semafor. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autospecialei SMURD şi a celor doi ocupanţi(paramedici), care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijri medicale”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.
Şoferul autospecialei SMURD şi cei doi paramedici aflaţi pe salvare au fost răniţi uşor. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *