VIDEO Autostrada Bucureștiului. Scrioșteanu: Sunt șanse să circulăm pe A0 între între A1 și A2 până în toamnă

Sursa foto: X

Secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu apreciază că sunt șase să fie finalizate lucrările la Autostrada Bucureștiului (A0) între A1 și A2 până la toamnă, dar în anumite condiții. Acesta a prezentat în weekend imagini noi cu lotul 1 al A0 Sud, construit de turcii de la Alarko.

„Am venit, din nou, intr-o verificare neanunțată pe șantierul lotului 1 Sud al Autostrăzii Bucureștiului A0, la intersecția cu Autostrada București – Constanța A2. Chiar dacă lucrările au evoluat favorabil de la ultima vizită, ritmul poate fi îmbunătățit simțitor, în așa fel încât să se finalizeze cât mai rapid lucrarea și să putem da în trafic acest nod rutier și tronsonul până la DN4”, a transmis oficialul de la Transporturi pe pagina propie de Facebook.

Lotul 1 al Autostrăzii Bucureștiului A0 Sud are o lungime de 16,9 km, acesta cuprinzând și o parte din următoare secțiune de autostradă ce urmează a fi dată în trafic până la DN4.

Întrebat dacă sunt șanse să circulăm pe a A0 între între A1 și A2 până în toamnă, acesta a răspuns: „sunt șanse, dar trebuie sa presăm constructorii sa se mobilizeze cum trebuie în șantiere și asta facem”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: