Skip to content
Politică

Autostrada de un metru a fost vandalizată: Reacția lui Ștefan Mandachi, inițiatorul construcției

www.digi24.ro
" "

Primul metru de autostradă din Moldova, construit de Ștefan Mandachi, a fost vandalizat. Omul de afaceri l-a construit în semn faţă de proasta infrastructură rutieră a țării noastre.

Nu au trecut nici două săptămini de când construcţia a fost inagurată. Într-un video postat pe Facebook, se văd panourile laterale căzute peste șosea, iar borna kilometrică pe care scrie „1 metru de autostradă” a fost distrusă.

" "
" "

Potrivit martorilor, faptele ar fi avut loc miercuri. Contactat telefonic, Ștefan Mandachi spune că borna ar fi fost lovită de un individ care dat cu piciorul în ea, iar panourile au fost doborâte de vânt.

El a mai declarat că nu știe cine ar fi putut vandaliza metrul de autostradă, mai ales că de la inaugurare, pe 15 martie, şi până în prezent, mii de oameni au venit în zonă ca să facă fotografii. Din acest motiv el a decis să amenzaje o zonă de odihnă pentru trecători, scrie digi24.

Omul de afaceri a mai declarat că indicatorul va fi dus la reparat și va fi reamplasat. Metrul de autostradă este în câmp deschis, în afara localității și nu este păzit sau monitorizat video.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *