Skip to content
Politică

Autostrada Nordului, inițiativă legislativă aprobată de Camera Deputaților. Ionuț Simionică: Este un moment istoric pentru județele din nordul țării

facebook pro infrastructura

Deputatul PMP Ionuț Simionică a mulțumit bistrițenilor printr-o postare pe pagina sa oficială de Facebook pentru susținerea acordată în demararea proiectului de construcție a Autostrăzii Nordului.

Acesta a precizat că astăzi „a asistat la un moment istoric pentru județul Bistrița-Năsăud și pentru județele din Nordul țării”, Camera Deputaților aprobând astăzi inițiativa legislativă de construcție a Autostrăzii Nordului.

„Moment istoric pentru bistrițeni: construcția Autostrăzii Nordului, obligatorie prin lege

Am asistat astăzi, în Parlamentul României, la un moment istoric pentru județul Bistrița-Năsăud și pentru județele din Nordul țării. Camera Deputaților a aprobat inițiativa legislativă de construcție a Autostrăzii Nordului, un proiect pe care l-am inițiat în urmă cu 2 ani, care a fost adoptat de Senat și urmează să plece spre promulgare la Președintele României pentru a deveni lege.

Legea obligă guvernele, indiferent de culoarea lor politică, să construiască, în 3 ani, o autostradă care să lege Nordul țării (pe traseul Vama OAR- Satu Mare – Baia Mare – Dej- Bistrița – Suceava) de Occident. Această autostradă include și șoseaua de centură a municipiului Bistrița. Vorbim, de departe, de cel mai mare și mai important proiect de infrastructură din regiune din ultimii 30 de ani.

Vreau să le mulțumesc din suflet bistrițenilor care au semnat pentru susținerea acestui proiect și care m-au motivat să lupt pentru a transforma visul lor în realitate.

Cu muncă, cu seriozitate, cu perseverență, cu dedicație pentru cei care m-au trimis să îi reprezint în Parlament, am demonstrat că se poate!”, a conchis Ionuț Simionică pe Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *