Skip to content
Politică

Autostrada Soarelui umflă buzunarele unui discret rege al asfaltului, bine conectat la banul public

observator.tv
" "

Autostrada Soarelui umflă buzunarele unui rege al asfaltului care a reușit să se ferească destul de bine de atenția presei, dar care este bine conectat la banul public.

Compania Naţională de Drumuri a atribuit un contract de peste 61,8 milioane de lei, cu tot cu TVA, pentru lucrări de reparaţii la Autostrada A2 – Bucureşti – Constanţa, pe ambele sensuri, aferente unui tronson în lungime de 32 de kilometri, între Lehliu şi Drajna, transmite Jurnalul Național.

" "
" "

Societatea care va executa aceste lucrări, SC Oyl Company Holding AG SLR din Slobozia (județul Ialomiţa), este controlată de asfaltatorul local Corneliu Dragomir. Numai în ultimii nouă ani, compania acestuia a primit de la stat contracte în valoare de peste 100 de milioane de euro, fără TVA, din care aproape trei sferturi de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. La începutul acestui an, reporterii unei publicaţii mondene l-au surprins pe omul de afaceri în compania controversatului Nelu Iordache, chiar la petrecerea de Revelion de la Cabana Teleferic unde a participat şi ambasadoarea Olandei în România, Stella Ronner Grebacic. Aceeaşi publicaţie afirmă că omul de afaceri Corneliu Dragomir este un apropiat al unui alt asfaltator, om de casă al lui Traian Băsescu, Theodor Berna, patronul Tehnologica Radion, cel care l-a denunţat pe ginerele lui Vasile Blaga la Parchet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *