Avarie la CET Grozăvești. Centrala a fost închisă, sute de blocuri din București sunt afectate

Sursa foto: Wikipedia

ELCEN (Electrocentrale București) a anunțat lucrări pentru remedierea unei avarii la CET Grozăvești. Centrala ar trebui să revină la parametri normali de funcționare în cursul zilei de 11 decembrie, spre orele 23.

Potrivit comunicatului ELCEN, pe 11 decembrie ”se desfășoară în incinta CET Grozăvești lucrări de remediere a unei fisuri produse anterior pe o conductă de termoficare din incinta centralei, acțiune ce impune sistarea completă a furnizării agentului termic din CET Grozăvești pentru o durată de timp de aproximativ 8 ore. Această acțiune de remediere a fost convenită de comun acord cu Termoenergetica

Motivul este acela că, săptămâna trecută, chiar în incinta CET Grozăvești a apărut o fisură pe o conductă de termoficare. Aceasta a fost reparată provizoriu, dar s-a programat o intervenție mai amplă.

”Pe parcursul efectuării lucrărilor, centrala este indisponibilizată, furnizarea de agent termic către consumatorii arondați CET Grozăvești fiind sistată. Estimăm că se va reveni spre seară în schema normală de funcționare”, anunță ELCEN. Celelalte CET-uri funcționează în parametri.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: