Skip to content
Societate

Avem vaccinuri pe hârtie și în conferințe de presă, spune jurnalistul Silviu Mănăstire: „Strategia lui Cîțu seamănă cu Evul Mediu!”

psnews.ro
" "

Luni, într-o postare pe pagina de Facebook Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire critică strategia campaniei de vaccinare gândită de premierul Florin Cîțu și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. „Suntem în 2021, Cîțu a studiat în State, chipurile, iar strategia lui Cîțu pro-vaccinare seamănă cu Evul Mediu, să o facem din gură în gură, să aprindem focuri pe dealuri, să anunțam că vine vaccinul!, atrage atenția jurnalistul.

Silviu Mănăstire amintește și de faptul că tranșa de 500.000 de doze de vaccin Pfizer, care ar fi trebuit să ajungă în România, luni dimineață, întârzie. Potrivit unor surse, vaccinurile n-au ajuns la timp, din cauza volumului mare de marfă transportată în această perioadă. Luna aceasta, conform programării, ar urma să primim 3. 100.000 de doze.

" "
" "

DETALII AICI: Tranşa de jumătate de milion de doze de vaccin Pfizer, care ar fi trebuit să ajungă luni, întârzie

„Avem vaccinuri pe hârtie și în conferințe de presă! Ce-o sa facă premierul când 40- 45 la sută dintre cei care trebuie să se vaccineze (populația matură) vor refuza?!

Azi, Cîțu a făcut apel la primari și consilieri plus Biserică să meargă să facă propaganda vaccinării la sate!

Suntem în 2021, Citu a studiat în State, chipurile, iar strategia lui Cîțu pro vaccinare seamănă cu Evul Mediu, să o facem din gura în gura, sa aprindem focuri pe dealuri, să anunțam că vine vaccinul.

Din nou, responsabilitatea ministerului Sănătății și a premierului este să convingă populația, evident cu o campanie deșteaptă de comunicare. Ei, însă, de abia ies la declarații, acum, după ce trei luni au stat la cutie și au împărțit funcții. Crezând că trece carcalacul.

Apropos, vezi Cîțu că nu vin dozele Pfizer, că sunt din nou probleme cu producția și livrarea. Mai citește și tu presa de limba engleză, că oricum media de la București o disprețuiești. Ca un elitist ce te crezi”, scrie jurnalistul Silviu Mănăstire.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *