Skip to content
Politică

Avertisment al unui deputat PNL: PSD și ALDE Ilfov să înceteze cu amenințările!

Un deputat al PNL lansează un avertisment către organizaţiile din judeţul Ilfov ale PSD și ALDE, solicitându-le să înceteze cu amenințările.

Într-un comunicat trimis, marţi, PSnews.ro, Hubert Thuma (deputat PNL de Ilfov) face apel la filialele ilfovene ale PSD şi ALDE „să înceteze demersul meschin de a-i contacta pe consilierii județeni ai PNL Ilfov pentru a le face promisiuni sau pentru a-i amenința, cu scopul de a forma o altă majoritate decât cea constituită deja la nivelul județului, între PNL și PMP”.

" "

„Consider că acest mod de a impune alianțe locale, pe care PSD îl practică fără scrupule în Ilfov, trebuie să înceteze. PSD trebuie să accepte că nu se poate juca la nesfârșit cu voturile oamenilor sau cu opțiunile politice ale consilierilor aleși legitim. Dacă aceste lucruri nu vor înceta de îndată, consilierii PNL Ilfov care au fost contactați pentru a li se transmite promisiuni sau amenințări le vor face publice și, de asemenea, vor sesiza instituțiile statului care au atribuții în acest sens”, mai transmite Hubert Thuma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *