Skip to content
" "
Politică

Avertisment crunt de la Bruxelles: România nu este pregătită să preia președinția Consiliului UE! EXCLUSIV

360 news

Plecarea surprinzatoare si misterioasa a lui Victor Negrescu de la sefia Ministerului Afacerilor Europene, a creat multe critici si ingrijorari, avand in vedere ca a survenit cu mai putin de doua luni inainte ca Romania sa preia presedintia UE.

PSnews.ro a stat de vorbă cu europarlamentarul român Cătălin Ivan, pentru a afla implicațiile pe care ar putea să le aibă această decizie a fostului membru al Executivului, pentru țara noastră.

Astfel, întrebat cum vede demisia lui Negrescu, cu mai putin de doua luni înainte ca România să se afle în prim-planul întregii Europe, europarlamentarul Cătălin ivan a subliniat că gestul fostului ministru ”confirmă o realitate”.

”Este o demisie care confirma o realitate pe care o știm cu toții. Acest guvern, cel mai prost din istoria României, nu este pregătit pentru a prelua presedinția. Negrescu nu a vrut sa se îngroape politic pentru Dragnea. Ca tânăr politician, probabil că are un orizont de timp mai lung decât cel al șefului de partid care numără zilele până la decizia definitiva în ultimul dosar, sau până când instituțiile statului îți vor face într-un final treaba și îi vor deschide dosarele serioase de corupție”, a declarat europarlamentarul Cătălin Ivan pentru PSnews.ro.

Nu în ultimul rând, chestionat cat de mult ne afectează această demisie, europarlamentarul român a replicat:

Probabil ca nu foarte mult, având în vedere ca toată speranța noastră sta iî specialiștii români din instituțiile europene și de prin guvern. În niciun caz nu avem bază în miniștri și secretari de stat”, a conchis acesta.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *