Skip to content
Politică

Avertisment EXPLOZIV din PNL: Dragnea a decis suspendarea lui Iohannis! Altfel NU scapă de PUȘCĂRIE! EXCLUSIV

Playtech

Un vicepreședinte PNL susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că Liviu Dragnea și acoliții săi au decis deja suspendarea președintelui Klaus Iohannis, deoarece toate calculele indică faptul că, în lipsa unei astfel de acțiuni, șeful PSD va înfunda pușcăria într-un viitor deloc îndepărtat.

Este vorba despre deputatul Florin Roman, ale cărui declarații vi le prezentăm în cele ce urmează.

Unica motivație

”După extrem de gravele violențe săvârșite pe 10 august, în Piața Victoriei, împotriva a peste 100.000 de români, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu sunt capabili de absolut orice nenorocire! Mă aștept la tot ce-i mai rău de la coaliția de guvernământ PSD-ALDE. Sunt convins că nu iese fum fără foc și că Dragnea depune eforturi intense pentru a impune decizia privind declanșarea procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis. Cea mai mare dorință a lui Liviu Dragnea este aceea de a citi în Monitorul Oficial o decizie care să-l salveze rapid de la apropiata condamnare la pușcărie în dosarul angajărilor fictive. Premierul Viorica Dăncilă pare că nu bagă, fiind speriată de consecințele penale ale unui astfel de gest. Așa că, pentru a fi sigur că își va impune mutilările aduse legilor Justiției și Codurilor penale în timp util, înaintea condamnării definitive la pușcărie cu executare, Dragnea face totul pentru a forța suspendarea președintelui Klaus Iohannis, care blochează aceste acțiuni.

”Asasinatul” și gravele violențe din 10 August

Povestioara aia de-a dreptul penibilă despre așa-zisa tentativă de asasinat care l-ar fi vizat pe Liviu Dragnea și pe mult mai tânăra lui iubită, primăvara trecută, a fost aruncată în media din disperare, pentru a deturna atenția publică de la barbariile comise în Piața Victoriei la comandă politică, dar și pentru a digava atenția românilor de la dosarul în care procurorii derulează ancheta aferentă. Dragnea nu va reuși așa ceva! Când gazezi și calci în picioare români pașnici, nu ai cum să îngropi memoria colectivă!”, a declarat Florin Roman, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *