Skip to content
Politică

Avertisment ÎNFRICOȘĂTOR pentru Iliescu: ”Urmează CONDAMNĂRI EXPLOZIVE în Dosarul Revoluției!” EXCLUSIV

b1.ro

Istoricul și scriitorul Stelian Tănase susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că, ”în mod firesc”, Dosarul Revoluției se va solda, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat, cu o serie de ”condamnări explozive”. Cei vizați, ne-a explicat istoricul, sunt Ion Iliescu și corifeii regimului acestuia, personaje care au capturat puterea pe fundalul declanșării mascaradei criminale din Decembrie 1989, când a fost invocat obsesiv pericolul așa-zișilor ”teroriști”.

Facem precizarea că Parchetul Militar a făcut, luni, o serie de precizări referitoare la noile probe adunate în Dosarul Revoluției: în Decembrie 1989 nu a existat vid de putere; au fost trei încercări de lichidare a lui Ceaușescu, înainte de execuție; dezinformările premeditate și constante au dus la psihoza teroristă de la nivel național. PSnews.ro vă prezintă declarațiile lui Stelian Tănase.

Cum a fost îngropată ancheta

”Un adevăr dureros: Dosarul Revoluției ar fi trebuit să fie închis de cel puțin 20 de ani. E cât se poate de firesc să ne întrebăm de ce nu s-a întâmplat acest lucru, așa cum ar fi fost legitim. Cei care erau vizați de anchetă se aflau la putere sau ocupau poziții importante, în serviciile secrete, ceea ce le-a permis să exercite inflențe subterane. Acesta este motivul principal pentru care Dosarul Revoluției a fost plimbat și închis prin divere sertare. Desigur, scopul a fost îngroparea definitivă a adevărului. Să nu uităm că redeschiderea anchetei s-a făcut cu greu, și numai la insistențele Bruxelles-ului.

Martorii și arhivele    

Nu mă miră absolut deloc faptul că procurorii care instrumentează rechizitoriul au anunțat că, deși s-au scurs aproape trei decenii de la Revoluție, au reușit să strângă noi probe care demonstrează complexa manipulare declanșată prin fluturarea pericolului așa-zișilor <teroriști>. În fapt, la evenimente au participat mii și mii de oameni, care, ulterior, au preferat să tacă, având în vedere pericolele și spaimele anilor 1990. Acum, situația s-a schimbat la modul diametral. Trebuie să înțelegem că Revoluția a fost fost un eveniment public, nu o operațiune secretă în care Lee Harvey Oswald l-a împușcat pe John F. Kennedy. Mă aștept ca procurorii să găsească foarte multe probe și mărturii noi, atât prin interacționarea cu revoluționarii autentici – românii care au ieșit în stradă și l-au alungat pe Ceaușescu reprezintă mii și mii de martori! –, cât și prin studiul tuturor arhivelor care au legături cu sângeroasele evenimente. Cred că arhivele conțin încă indicii prețioase.

”Condamnări explozive”

Dacă investigația procurorilor este într-adevăr serioasă, așa cum sper, firesc ar fi să se ajungă, într-un final, la o serie de condamnări explozive. Crima nu se prescrie, și cu atât mai puțin crimele împotriva umanității! Dacă aceste probe noi demonstrează că, după fuga lui Ceaușescu, personaje influente și grupuri de interese au premeditat o mascaradă criminală, avem datoria istorică de a afla cine a dat ordinul de a se trage în oameni. Finalmente, este foarte probabil ca ancheta să ducă la una dintre aceste concluzii: fie a fost vorba despre un complot pentru preluarea puterii, fie a fost declanșată o operațiune menită să captureze Revoluția, imediat după fuga lui Ceaușescu.

Preluarea puterii. Personaje celebre și cercuri de influență

În zilele care au urmat, numărul morților a crescut considerabil. Repet: cine a dat ordinul de a se trage în oameni? – aceasta este întrebarea fundamentală la care ar trebui să răspundă Dosarul Revoluției, fiindcă, dincolo de încadrarea procurorilor, e o problemă de adevăr. Intuim cu toții că ancheta strânge lațul în jurul unor personaje celebre, dar și a unor grupuri de interese care au ajuns la putere, pe fundalul carnagiului din decembrie 1989! Regimul Ion Iliescu trebuie să dea explicații”, a explicat Stelian Tănase, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

1 comentariu la “Avertisment ÎNFRICOȘĂTOR pentru Iliescu: ”Urmează CONDAMNĂRI EXPLOZIVE în Dosarul Revoluției!” EXCLUSIV

  1. Stati linistiti entuziastilor ! Nu sariti un sus cu una doua ce apere pe ecran vreun procuror..E inca devreme sa va bucurati si sa jubilati desi au trecut aproape 30 de ani de atunci !! Inca e prea devreme..Si_NU_va fi judecat sau doamne’ fer condamnat atita timp cit va fi printre NOI_adica in viata asta cea paminteasca asa cum ii zicem noi !_..Doar mascarade peste mascarade de anchete si simulacre de pseudo-precese si doar in faza incipienta si bune doar pt. media ce avida de inedit si senzational ! Si atit ! Nimic mai mult..Nu se vor atinge nici macar de 1 fir de par de pe chelia lui__..Acusica se implinesc 30 de ani de la cele vremuri !_..adica de la mineriada in special si partial de la asa zisa revolutie__..Ca te gindesti si tu ca omul al’ fraier si prost..Ba dar sunt unii care stiu ce sa intimplat exact in acele vremuri si cu toate acestea desi stiu ca li se apropie obstescul sfirsit cum a fost si cazul marelui regizor S. Nicolaescu si cu toate asta prefera sa duca cu ei in mormint acele secrete pretioase care ar mai face putina lumina la cele petrecute atunci in anii 90′ ! Nu ! Nimeni nu vrea acest lucru iar explicatia logica ar fi aceea ca sunt amenintati ca daca fac dezvaluri care incirmineaza in mod direct regimul K-riminal a lui Iliescu din acei ani de inceput si pe el insusi direct, faimilile LOR vor avea de suferit dupa moartea celui care da in vileag faptele lui Ilici Iliescu et acolitii sai LOIALI pe veci__..Din acest motiv nici un procuror civil sau militar sau vreo instanta de pe teritoriul RO’ cea democrata_NU are curajul sa il judece ca pe toti ceilalati cetateni ai tari poate cu citeva mici rare exceptii-desigur daca or exista !!…Are oameni loiali sau santajabili in totalitate in tot sistemul si pe viata asemeni lui A. Hitler cu ai sai loiali pina in moarte_SS-isti…_Ce a zis odata mai demult raposatul dar simapticul si guraliv de felul sau avocat Niculae Cerveni ??….”Ion Iliescu este cel mare BOLSEVIC in viata din toata Europa de Est”…Dar de judeacat va fi asa cum se procedeaza in mod normal abia dupa trecerea sa Nu la domnul ci la insusi Diavolul cel__……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *