Skip to content
" "
Politică

Avertisment MAE: În Canada persistă pericolul incendiilor de pădure

b1.ro

Ministerul Afacerilor Externe îi atenționează pe cetăţenii români care intenționează să meargă în această perioadă în Canada că starea de urgență deja declarată în provincia British Columbia, din cauza incendiilor de pădure, a fost extinsă până în 12 septembrie.

Informarea MAE îi vizează pe toți cetățenii români care ”se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Canada”, cărora Ministerul Român de Externe le recomandă să evite călătoriile în ariile calamitate de incendii, potrivit news.ro.

Conform MAE, cetăţenii români afectaţi de situaţia de atenţionare pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Vancouver: +16046330786 şi +16046330763, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al Consulatului General al României la Vancouver: +16043694704.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *