Avertisment PNL față de un posibil blat PSD-AUR

Sursa foto: Facebook

Referindu-se la un posibil scenariu de blat între PSD și AUR, deputatul PNL Alexandru Muraru a avertizat partenerii de coaliție că liberalii au resurse să combată o posibilă finală la prezidențiale între Marcel Ciolacu și George Simion.

”PNL va produce o surpriză de proporții, dacă PSD face un blat cu AUR în vederea alegerilor prezidențiale de anul viitor. PNL are nu doar anticorpii necesari, dar este și cel mai pregătit partid în a demonta asemenea cacealmale și șmecherii politice”, a afirmat, marți, la RFI deputatul PNL Alexandru Muraru, care se referă la scenariul în care în finala pentru Cotroceni ar ajunge Marcel Ciolacu și George Simion, pentru ca liderul social-democrat să câștige ulterior scrutinul.

”Capul umflat l-a avut și Victor Ponta, capul umflat l-a avut și Adrian Năstase și toți au crezut că, după mulți ani, PSD poate da Președinția României. Eu vă spun că PSD nu poate da președintele României”, afirmă șeful PNL Iași.

Vicepreședintele PNL Alexandru Muraru avertizează PSD-ul să nu joace la cacealma în perspectiva anului electoral 2024: ”Dacă cineva își închipuie că anul 2024 va fi un an sub forma unui blat, așa cum s-a întâmplat în anul 2000 între PSD și PRM, ca doi candidați să ajungă în finala prezidențială și unul care pare mai democratic să câștige prin această cacealma președinția României, se înșeală amarnic.”

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: