Skip to content
Politică

Avertismentul Elenei Udrea dacă NU ajunge la Cotroceni

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, joi seară, că dacă nu va câștiga alegerile prezidențiale, va arăta, împreună cu Traian Băsescu, ce înseamnă o opoziție la PSD.

”PMP a pornit ca o consecință firească a Mișcării Populare, iar fundația a fost ideea președintelui de a aduna oameni de bună credință care vor să facă ceva în politica românească. Președintele va continua să gândească din PMP construirea partidului”, a spus Udrea, referitor la anunțul lui Traian Băsescu potrivit căruia se va înscrie în PMP pe 22 decembrie, la încheierea mandatului.

”A zis a doua zi după ce nu mai sunt președinte mă înscriu în PMP. Ponta e urmașul politic al lui Năstase, eu sunt urmașa lui Traian Băsescu”, a mai spus președintele PMP.

”La PSD s-a anunțat un tandem de îți dă fiori pe șira spinării. În cazul în care nu voi ajunge la Cotroceni, o să vedem pe scena politică, stânga să fie Dragnea-Ghiță, iar dreapta Udrea-Băsescu. Electoratul de centru dreapta va vedea ce înseamnă opoziție la puterea roșie”, a precizat Elena Udrea.

”Să sperăm că nu va fi așa și voi ajunge la putere”, a conchis ea.

5 comentarii la “Avertismentul Elenei Udrea dacă NU ajunge la Cotroceni

  1. Am si eu o curiozitate. De unde vor face opozitie, de la Rahova sau de la Jilava ? Ea de langa Cocos si el de langa frat’su ??? Bine, basistii vor spune ca de unde a fost Nastase sau Duicu si de unde va fi Hrebenciuc. E corect, e bine si de acolo !

    1. bine ar fi sa ai dreptate. ma tem ca vor mai trece multi ani pana sa vedem asta. va trebuii sa mai expire cateva mandate de judecatori si procurori santjabili numiti in functie de Basescu

  2. @dany
    S-ar putea, spre dezamagirea generala, ca ei si ceilalti din camarila, sa nu ajunga niciodata acolo unde ii vrem noi.
    Cine stie ce intelegeri se mai fac?

  3. pe langa faptul ca n-o sa ajungi la conducere, n-o sa ajungi nici atat de puternica in parlament! mergi si revino-ti la o sesiune de cumparaturi si lasa visele !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *