Skip to content
Politică

Avertismentul lui Boc: România va fi în prăpastie

Emil Boc, premierul care a decis tăierea salariilor și a pensiilor în 2010, i-a avertizat pe români cu privire la alegerile pentru prezidențiale. Astfel, potrivit primarului din Cluj, dacă Victor Ponta ajunge la Cotroceni va duce România din nou pe marginea prăpastiei din punct de vedere economic.

„Dacă nu în prăpastie, cu siguranță toate reformele de la independența Justiției la consolidarea statului ar fi compromise”, a adăugat Emil Boc, în timpul dezbaterii pe teme economice intitulată „Modernizarea statului. Investiții și locuri de muncă”, potrivit agerpres.

El a mai spus că și din perspectiva consecințelor negative pentru țară pe care le-ar avea în cazul câștigării alegerilor de către Ponta, dar și din nevoia de a separa mai bine și de a împărți puterea în stat, românii trebuie să voteze Dreapta politică.

Emil Boc a precizat că dintre toți candidații la prezidențiale „candidatul Partidului Mișcarea Populară este singurul care și-a asumat măsuri ferme”. „Am susținut-o și o voi susține mereu pe Elena Udrea”, a conchis fostul președinte democrat-liberal.

3 comentarii la “Avertismentul lui Boc: România va fi în prăpastie

  1. Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti spune romanul. Nefericitul asta de Boc a fost privit doar ca o biata unealta a lui Basescu. Nimeni nu s-a ocupat cu adevarat de toate nenorocirile pe care le-a adus acestei tari derbedeul asta. Si sa nu ma cenzurati, ca este expresia lui ! Acum ‘derbedeul dracului’ incepe sa muste, sa latre, sa dea sfaturi, sa-si dea cu parerea, sa stea in PNL neclintit si sa o sustina pe Udrea, si multe alte ‘bocisme’ imputite. Faptul ca un personaj insalubru ca asta isi mai da cu parerea inca, despre orice pe lumea asta, nu este o ipocrizie, este nesimtire in stare pura !

  2. Bre Boc, esti prost, sau numai batut in cap cu leuca ? Tu si cu Udrea sunteti singurii care salvati Romania. Ce om modest acest asa zis profesor ,,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *