Skip to content
Politică

AVERTISMENTUL lui Chirica: Dragnea va continua ofensiva împotriva Justiției! România riscă dezastrul! EXCLUSIV

RTV.net

Primarul Iașului – l-am numit pe Mihai Chirica – susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că Liviu Dragnea și PSD vor continua ofensiva totală la adresa Justiției, a statului de drept și a libertății de exprimare, chiar și după dezbaterea din plenul Parlamentului Europen, unde premierul Viorica Dăncilă a fost pus la zid și criticat cu duritate (laolaltă cu întreaga putere de la București) pentru gravele violențele săvârșite pe 10 august, în Piața Victoriei, și pentru mutilarea legilor Justiției și a Codurilor penale. 

Totodată, Chirica avertizează că România riscă un veritabil dezastru: blocarea fondurilor europene. Vă prezentăm declarațiile primarului.

PE nu-i schimbă năravul lui Dragnea

”Fiți convinși că gravele acuzații aduse guvernării PSD-ALDE în cadrul Parlamentului European nu-i vor schimba deloc optica lui Liviu Dragnea în ceea ce privește ofensiva împotriva Justiției, a statului de drept și a libertății de exprimare. Semnele nu sunt de o lună-două, ci au tot venit de-a lungul a aproximativ doi ani, din chiar momentul în care Dragnea a început să-și pună în aplicare planurile reprobabile. Dezbaterea din cadrul Parlamentului European – pe care eu am urmărit-o cu mare atenție – arată foarte clar că se va încerca predarea președinției Consiliului European către România cu o serie de subcondiții. Temele mari ale politicii europene nu vor ajunge niciodată la mâna politrucilor de la București – vor exista comisii, foruri europene care vor gestiona aspectele importante.

Urmează blocarea fondurilor europene?

Duritatea acuzațiilor lansate de oficialii UE la adresa guvernării PSD-ALDE este mai mult decât îngrijorătoare – România riscă să piardă importante fonduri europene de care are nevoie ca de aer, dar pe Dragnea și pe acoliții săi nu-i interesează deloc acest aspect! Blocarea fondurilor europene ar reprezenta un adevărat dezastru pentru România. Situația deplorabilă în care a ajuns țara noastră ar trebui să-i pună pe gânduri și pe oficialii europeni, în sensul ca, pe viitor, să analizeze cu o mai mare atenție, din timp, astfel de derapaje, și să statueze o serie de măsuri vizând prevenția. Dezbaterea din cadrul Parlamentului European a certificat faptul că în cadrul UE există o unanimitate care condamnă la unison derapajele puterii de la București”, a declarat Mihai Chirica, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *