Skip to content
Politică

Avertismentul lui Eckstein: PSD-ALDE pregătesc MĂGĂRIA amnistiei și grațierii! Apel la normalitate EXCLUSIV

Realitatea.net

Juristul Péter Eckstein-Kovács – fost lider UDMR, fost parlamentar și președinte al Comisiei juridice a Senatului – averizează, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că (sub perdeua de fum a referendumului pentru familie) Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu negociază intens adoptarea deja proverbialei OUG vizând amnistia și grațierea.

Vă reamintim că, în luna iunie, Péter Eckstein-Kovács a demisionat din UDMR, în semn de protest față de ”cârdășia” Uniunii cu PSD și ALDE în ceea ce privește ofensiva concertată împotriva Justiției, democrației și a statului de drept.

Lecția normalității

”După eșecul referendumului pentru familie, trebuie să ne însușim cu toții lecția normalității – da, ceea ce s-a întâmplat sâmbătă și duminică a reprezentat o lecție a normalității, un fapt pozitiv – și nu supraevaluez deloc spunând asta! –,  fiindcă eșecul referendumului demonstrează că românii sunt pro-europeni într-o proporție covârșitoare! Totuși, în politică nu trebuie să te culci pe o ureche după o izbândă ca aceasta! După cum vedem, nici nu s-a isprăvit bine povestea cu referendumul, că la vârful coaliției PSD-ALDE se negociază din nou pe marginea deja celebrei OUG privind amnistia și grațierea. Trebuie să fim vigilenți în continuare.

Măgării prin OUG pentru Daddy

Amnistia și grațierea sunt niște măgării uriașe pregătite, în principal, pentru un singur om, șeful PSD Liviu Dragnea, deși mai sunt mulți politicieni certați cu legea care doresc un act normativ în acest sens. Apelul meu este să mergem spre normalitate, să urmăm direcția trasată de eșecul referendumului, să nu ne dezicem de valorile Uniunii Europene. Drumul spre normalitate este deviza mea personală.

Despre criticile Corinei Crețu

Am citit cu interes durul avertisment pe care comisarul european Corina Crețu l-a transmis, luni, guvernului PSD-ALDE. Ăsta-i un semn de bun augur, fiindcă ne arată că și printre oamenii puterii mai există unii care se gândesc la interesele României, și nu la interesele personale ale lui Liviu Dragnea. Dacă mai există astfel de voci, ar fi bine să se facă auzite!”, a declarat  Péter Eckstein-Kovács, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *