Skip to content
Politică

Avertismentul lui Iohannis pentru primarii migratori

Președintele PNL Klaus Iohannis a lansat joi, 11 septembrie, un avertisment pentru primarii care se gândesc să schimbe partidul, în urma ordonanței de urgență care permite aleșilor locali să schimbe formațiunea politică.

„Eu i-am avertizat și le-am recomandat să nu facă acest pas, fiindcă ordonanța de urgență privind migrația primarilor adoptată de Guvern nu este constituțională. O spun și eu, o spune și societatea civilă. Ea va fi anulată și se va reveni la legea veche și atunci cei care au căzut în capcană riscă să-și piardă mandatul”, susține Iohannis.


„Nu se poate schimba arhitectura politică a societății cu câteva săptămâni înainte de alegerile prezidențiale numai pentru a favoriza un anume candidat”, a spus acesta.

„Așa ceva nu se face. În Europa secolului XXI a ignora o lege care legiferează o normă juridică și a o înlocui cu alta partizană înseamnă că nesocotești statul de drept. Dar, se pare că unii dintre politicieni nu au ajuns în acest secol și nici în Europa nu vor să fie. De aceea am reacționat vehement și am atacat chiar și demersul inițiatorului”, a afirmat Iohannis.

El a adăugat că nu crede că „migrația aleșilor locali va deveni un fenomen de masă” și că „primarii vor avea inteligența să nu-și schimbe în 45 de zile decât, eventual, hainele”.

1 comentariu la “Avertismentul lui Iohannis pentru primarii migratori

  1. Ce arhitectura politica se schimba mai Bula de Sibiu, ca nu mai pot sa te suport ! Ca nu avem alegeri locale ! Sau tu inca nu ai realizat asta incet la minte si vorba cum esti ??? Tu o tii leandra, ameninti, avertizezi, ca nici nemtii tai din FDGR nu te mai suporta ! Tu vorbesti de Europa ??? Cand seara erati in ALDE si dimineata de dupa alegeri in PPE ??? Tu, venit de trei zile in PNL, prin migratie, ii faci pe altii, unii chiar membri fondatori ai PNL, traseisti ??? Tu care conduci ca un impostor partidul in caliatea de presedinte pe care nici instanta nu ti-o recunoaste ? Obisnuieste-ti constiinta cu ideea ca esti groparul unui partid istoric ! Sau nu ai asa ceva ??? Nici macar nu ai inteles in ignoranta ta ca marea majoritate a celor ce te lasa cu ochii-n soare ar fi plecat din PNL si daca nu ar fi fost ordonanta . De scarba ta !!!! Ca nu te mai suporta, mai neavenitule, nici pe tine nici gasca ta de tradatori ai valorilor liberale pe care o manipulezi ! Sa-ti fie rusine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *