Skip to content
Politică

Avertismentul lui Mircea Diaconu după cazul Elena Udrea: „O organizare criminală”

Europarlamentarul Mircea Diaconu a reacţionat faţă de cazul Elena Udrea, susţinând că ceea ce s-a aflat până în momentul de faţă nu înseamnă decât 1% din ce s-a întâmplat, iar acest caz reprezintă o parte dintr-o realitate care se va dezvolta până va ajunge „la nivelul cel mai înalt”.

„Este o chestiune pe care toata lumea o bănuia si care incepe sa se devoaleze si cred ca nu s-a vazut decat 1% dintr-o realitate oribila pe care am traversat-o. Povestea abia a inceput, după opărerea mea şi o să şi o să se dezolte cutremurător în sensul că la nivelul cel mai înalt, se va devoala, pas cu pas, deja se simte, un fel de organizare toxică, criminală, cu scopul evident material, ceea ce este infernal. Şi asta nu este corupţie în sensul clasic (…). Este cu totul altceva, mult mai grav”, a declarat Mircea Diaconu la Antena 3.

Acesta susţine că partea cea mai gravă a acestui caz este faptul că „această organizare criminală, la cel mai înalt nivel, a mimat statul de drept şi democraţia”.

„Partea cea mai gravă şi care nu se discută încă, n-a venit timpul, este următoarea: această organizare criminală, la cel mai înalt nivel, a mimat, în raporturi europene, externe, statul de drept, democraţia şi celelalte. Deci ceva atât de urât, atât de periculos, ar trebui, cred, stârpit imediat, pe orice cale, în această ţară care nu merită lucrul ăsta”, a precizat europarlamentarul.

2 comentarii la “Avertismentul lui Mircea Diaconu după cazul Elena Udrea: „O organizare criminală”

 1. Mi se pare foarte greu
  Să ne curăţăm de.. rău
  (Putem fi iar „aburiţi”
  Fiindcă toţi acu-s ” mînjiţi „!)
  Deie Domnul să mă-nşel
  Să scăpăm de-orice mişel!

 2. Mi-e si „frica”, dar sunt extrem de bucuroasa, pentru ca cineva, respectiv Antena 3, face dreptate, in Romania! Eu iubesc Antena 3 de cativa ani de zile, in ciuda concurentei ei de pe la inceput, adica Realitatea tv! Antena 3 a fost si este un post tv etraordinar de obiectiv si spun acest fapt cu argumentul ca INTOTDEAUNA, repet: INTOTDEAUNA, reporterii Antena 3 au venit cu argumente obiective, pe baza de documente, repet pe baza unor DOCUMENTE, DA? Nu pe baza presupozitiilor, ipotezelor lor, asa cum fac multi jurnalisti! Antena 3 are numai jurnalisti profesionisti (s-au strans toti jurnalistii buni din tzara la Antena3, fapt p[entru care acest post Antena3 merita catalogarea de cel mai bun, cel mai urmarit post de stiri din tzara), jurnalisti care prin profesionalismul lor, cat si prin faptul ca pot sa-si faca meseria, neinfluentzati, scot adevarul la lumina, un adevar care este pe cat de murdar, pe atat asteptat de noi, romanii umiliti de regimul Basescu! Mie personal, acest regin basescu mi-a distrus 10 ani din viatza, pentru ca, eu care am 2 profesii cu licentza la stat ambele, nu-mi gasesc un loc de munca, nici pe studii superioare ca sociolog, nici pe studii medii ca asistent manager! Cat de buna sunt in profesia mea? A se gandi la faptul ca un judecator de la Parchetul Timisoara, intr-un proces civil, mi-a multumit pentru explicarea unui caz de sanatate mentala a unui inculpat, inculpat care a fost internat la un azil de boli mentale, pentru ca nu putea fi integrat social si entru ca era un pericol public pentru societate, care a decedat la 2 luni dupa proces, pentru ca fost lasat de izbeliste de familia lui care acum se bucura de apartamentul ei, caci era femeie! Am sa intreb organele competente cum poate fi acuzata familia de neglijentza urmata de decesul victimei, parca asa se cheama aceasta infractiune! Nu stiu, parca n-am chef sa ma sesizez eu, o simpla vecina a acelei femei! Sper ca se va sesiza politia din Timisoara, caci e treaba ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *