Skip to content
Politică

Avertisment negru al lui Băsescu: „Vor pune CĂTUȘE DNA-ului !”

Preşedintele Traian Băsescu a participat la lucrările Congresului Extraordinar al PNŢCD, acesta a  avertizat că Legislativul va „pune cătuşe DNA-ului”.

 

„Aceste alegeri sunt fundamentale. Vedem printre candidaţi care s-ar întoarce la mentalitatea de dinainte de revoluţie: Ponta, Tăriceanu, Meleşcanu. Cum este posibil să fie credibili candidaţi care în vara lui 2012 loveau fără rezerve în statul de drept şi nici azi nu recunosc că a fost o greşeală enormă, care adecredibilizat România. În lista de candidaţi nu avem foarte multe alternative. V-aş atenţiona la campania furibundă de denigrare a tot ceea ce poate fi democratic declanşată de Antena 3 şi RTV. Este o bătălie fără menajamente în procesul de păcălire a românilor.  

Alegerea unui candidat care nu a făcut compromisuri ar fi şansa României. Democraţia şi statul de drept nu sunt un bun câştigat definitiv în România. Se poate pierde în câteva săptămâni. Aceşti ticăloşi nu vor lucra cu armata şi structurile de securitate, ci cu forţa Parlamentului. Vor pune ei cătuşe DNA-ului, prin legi. Acesta este marele pericol pe care România îl are în faţă”; a transmis Băsescu.

Șeful statului n-a uitat să o menționeze pe Elena Udrea în discurs, afirmând că este cel mai bun candidat.

1 comentariu la “Avertisment negru al lui Băsescu: „Vor pune CĂTUȘE DNA-ului !”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *