Skip to content
Sănătate

Avertismentul unui medic român: Valul 3 al pandemiei va veni și peste noi, cu noile tulpini

coronavirus INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Valul trei al pandemiei va veni și peste noi, este avertismentul doctorului Cristian Oancea, directorul medical al Spitalului de boli infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. De asemenea, noile tulpini deja apărute în alte state își vor face apariția și la noi. Specialiștii spun că se vor transmite mult mai agresiv în comunitate, însă actualul vaccin anti-COVID va fi eficient și în cazul lor.

Gândiți-vă că noile tulpini sunt deja în Australia, Europa și noi, ca țară, avem cel mai mare flux migrațional din Europa. Deci, este foarte clar că valul 3 va veni și peste noi, ne este foarte clar că vor fi tulpini noi, cu o mai mare agresivitate de transmitere intracomunitar,  tocmai de aceasta mergem pe insistența pe vaccinare, pentru că este singura armă eficientă în a mai domoli acest val și, de ce nu, să-l și oprim”, a declarat medicul Cristian Oancea la Digi24.

El transmite un mesaj de încredere în vaccin și subliniază că personal s-a vaccinat, deși are alergii multiple, și cu toate acestea, n-a avut nici cea mai mică problemă.

Eu sunt o persoană, un astmatic, un alergic, de mic, de la vârsta fragedă, de la 4-5 ani, și am alergii multiple și încrucișate și cu toate astea, m-am vaccinat și n-am dezvoltat niciun efect advers. Am avut alți colegi cu alte comorbidități, care la fel, s-au vaccinat și n-au avut nici cea mai mică problemă”, a spus, luni, directorul medical de la „Victor Babeș” din Timișoara.

Până în prezent, peste 2.000 de cadre medicale s-au vaccinat în România și până acum n-a fost raportată decât o reacție alergică minoră, de tip mâncărime la locul vaccinării.

 

1 comentariu la “Avertismentul unui medic român: Valul 3 al pandemiei va veni și peste noi, cu noile tulpini

 1. Evident că politicienii noștrii sunt rupți de realitate. Nu știu nimic de prevenție și vor da din nou legi/hotărâri, in consecința cresterii numărului de infectări.
  Deja este târziu chiar și pentru decizii înțelepte. Mă îngrijorez că băieții dau dovada că sunt doar o adunătură de incompetenți, care se susțin reciproc în ranguri politice.
  Somnul vostru va costa și mai multe vieți și datorii financiare pe țară.
  Valul 3 bate la ușă și ar trebui impusă o stare de carantină sau semi carantină/izolare, pentru regiunile sănătoase (fără tulpini noi). Evreii au făcut chestia asta și nu sunt curioși de cum arata virusul nou și dacă Pfizer-ul este sau nu apa de ploaie, pentru el.
  Infecția este peste tot prin lume și nu este eficient să izolam focare.

  Treziți-va , domnilor care decideți și mai lăsați masoneria și globalizarea, ca să mai luptați puțin și pentru tara voastră.
  Ideea aia tembelă, nu este de durată și nu vă va asigura locuri mai călduțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *