Skip to content
Politică

Avertismentul unui parlamentar din comisia SIE: ”Mai sunt ofițeri acoperiți în Parlament”

Unul din deputații care fac parte din comisia parlamentară de control al SIE, liberalul Mihăiță Calimente, a precizat pentru cei de la paginadepolitică.ro că este posibil să existe ofițeri acoperiți în Parlamentul României și că există chiar glume pe această temă.

”Aceste lucruri s-au făcut în anii ’90 sau imediat după 2000, până prin 2004, când România nu era membră NATO și nici în UE. Da! Bănuiesc că mai sunt acoperiți în Parlament, și având discuții cu colegii, tot timpul râdem de acest lucru și facem referire la ce a zis dl Geoană, că ‘nici noi nu mai știm câți suntem’”, a precizat Mihăiță Calimente.

Deputatul liberal remarcă faptul că președintele Traian Băsescu n-are aceeași “aplecare” și spre Serviciul Român de Informații (SRI), care, în opinia sa, ar fi mult mai interesant.

“Dacă a avut bănuieli la SIE, de ce n-ar avea și la SRI, care ar putea să aibă ofițeri acoperiți în Parlament, Guvern și Justiție, pentru că își desfășoară activitatea pe teritoriul național?”, s-a întrebat retoric deputatul PNL.

5 comentarii la “Avertismentul unui parlamentar din comisia SIE: ”Mai sunt ofițeri acoperiți în Parlament”

  1. Domnul Calimente este depasit de situatie s se pare ca atat pentru el cat si pentru altii Siguranta Nationala nu conteaza.
    Cred ca nu are ce cauta in aceste comisii.

  2. Mihaita—CALIMITATE–naturala , se arunca si el in valtoarea nebuniei care a cuprins ROMANIA .Joaca copiilor–BA EU SUNT SPION– s-a transferat in mintea adultilor . El–CALAMITATE -asta , crede ca se poate castiga electoral , de fapt el sare dintr-o barca in alta dupa dictare .

  3. basescu a izbucnit acest scandal degeaba!! atat a stiut tot mandatul.. sa faca de ras tara asta si s-o bag mai rau in noroi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *