Skip to content
Meteo

Avertizare de ploi pentru toată țara până pe 15 aprilie

bucurestifm.ro

Administrația Națională de Meteorlologie (ANM) a emis o informare meteorologică de ploi pentru toată ţara. Avertizarea va intra în vigoare joi şi va dura până pe 15 aprilie.

”Ne așteptăm la ploi în toate regiunile țării. Ne vom afla sub influența unui nucleu ciclonic ale cărui sisteme frontale vor traversa teritoriul țării și vor determina ploi în toate zonele joase.

Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice, mai însemnate cantitativ în sud-vestul, sudul și sud-estul țării, îndeosebi în cursul zilelor de sâmbătă și duminică. La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă, în special în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură”, a precizat ANM, potrivit news.ro.

Temperaturile vor fi destul de modeste. Ne situăm în continuare în mase de aer cald, însă în condițiile în care cerul va fi mai mult noros, temperaturile nu vor crește prea mult și se vor situa undeva între 12 și cel mult 18-19 grade.

În Bucureşti, în perioada menţionată, vor fi intervale de timp în care va ploua, temporar moderat cantitativ. Ploile vor avea şi caracter de aversă şi pot fi însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi de 13-18 grade, iar cele minime de 6-9 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *