Skip to content
Societate

Avertizare Infotrafic: Pe autostrada A2 Borcea – Constanţa plouă torenţial, vizibilitatea este redusă şi e pericol de acvaplanare

news.ro
" "

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române avertizează că, marţi la prânz, pe autostrada A2 Borcea – Constanţa plouă torenţial, vizibilitatea este redusă şi există pericol de acvaplanare, astfel că şoferii sunt sfătuiţi să conducă atent, cu viteză scăzută şi să folosească luminile de întâlnire, potrivit News.ro.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Borcea – Constanţa plouă torenţial, vizibilitatea este sub 50 de metri şi există pericol de acvaplanare.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Tot pe autostrada A2, pe sensul către Capitală, la kilometrul 212 (localitatea Valul lui Traian), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, trei persoane fiind rănite uşor. Banda doi este blocată întrucât se fac cercetări pentru a se stabilirea vinovăţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *