Skip to content
Societate

Avertizarea METEO: Procentul de umiditate va fi ridicat. Vor fi condiții de polei

Potrivit accuweather, prognoza meteo pentru joi, 31 ianuarie, se anunță deprimantă, cu averse sporadice. Procentul de umiditate va fi ridicat, și va ajunge la 95%, iar vântul va sufla cu o putere de 11 kilometri pe oră.

Vremea va fi în general închisă, iar regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori, mai ridicate decât cele climatologic specifice datei în sud-est şi apropiate de cele normale în rest.

Temporar vor fi precipitaţii, ziua local în centru şi la munte şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului, iar noaptea cu precãdere în sud-est. Precipitaţiile vor fi mixte la munte, iar la altitudini mari vor predomina ninsorile, iar în restul teritoriului se vor semnala mai ales ploi.

Vor fi condiţii de polei, iar pe arii restrânse, în sud-est se vor acumula cantitãţi de apã ce vor depãşi 10 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri trecãtoare în Dobrogea, în special în zona litoralului, potrivit b1.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade, uşor mai ridicate în sud-est, iar cele minime între -2 şi 6 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii în general restrânse va fi ceaţã în zonele joase de relief.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *