Skip to content
Politică

Avertizări îngrijorătoare din partea Israelului: Lumea se afla în al Treilea Razboi Mondial!

" "

Ministrul israelian al apararii, Moshe Yaalon, a declarat joi ca atentatele de la Bruxelles arata ca este in desfasurare un nou razboi mondial si ca Israelul si celelalte tari trebuie sa ii faca fata impreuna.

Suntem in aceeasi barca”, a declarat Moshe Yaalon, la postul militar de radio.

„Lumea se afla in acest moment intr-un al Treilea Razboi Mondial sau, cum i se mai spune, in plina ciocnire a civilizatiilor. Trebuie sa ii facem fata impreuna”, a spus el.

„Cooperam cu Belgia si cu alte tari europene”, a adaugat el. „Suntem in aceeasi tabara, cu valori si interese comune”, a subliniat ministrul, citat de ziare.com.

Guvernul israelian sustine ca atentatele comise la Paris sau la Bruxelles fac parte din aceeasi lupta precum cea dusa de Israel impotriva unui nou val de violente comise de palestinieni

Ministrul israelian al Transporturilor, Israel Katz, a produs stupoare miercuri printr-o declaratie controversata.

„Daca belgienii vor continua sa manance ciocolata si daca vor continua sa se bucure de viata si sa se afiseze ca mari liberali si democrati si nu tin cont ca unii musulmani care sunt deja acolo organizeaza acte teroriste, nu vor putea sa se lupte cu ei”, a afirmat, la postul national de radio, Israel Katz, care este membru al partidului Likud al premierului Benjamin Netanyahu.

Dupa premierul Netanyahu, si Yaalon a luat distanta fata de Katz: „I-as sugera sa isi pastreze parerile pentru el insusi. As fi bucuros sa mananc ciocolata neagra belgiana”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *