Avion de pasageri surprins pe o stradă în București. Era tractat pe o platformă

Avion Romaero
Sursa foto: Facebook / Romaero S.A.

Avion de pasageri surprins pe o stradă în București. Era tractat pe o platformă. Cum a ajuns în trafic și unde trebuia să fie dus?

Avion de pasageri surprins pe o stradă în București. Era tractat pe o platformă. Cum a ajuns în trafic și unde trebuia să fie dus?

Avion surprins în trafic în București

Imagini neobișuite, vineri seara, pe străzile din București. Un avion de pasageri și-a făcut apariția printre mașini, tractat pe o platformă. Aeronava scoasă din uz a plecat de pe aeroportul Băneasa, unde a stat în ultimii ani, cu destinația Clinceni.

Proprietarul are planuri mari cu achiziția sa: vrea să transforme aeronava în casă de vacanță.

Avionul fără aripi a pornit la drum de pe aeroportul Băneasa. Acest ultim drum al său nu a fost în aer, cum ne-am fi așteptat, ci pe o platformă, tractat pe străzile din București, potrivit ProTV.

Costin Gavrilescu este noul proprietar al aeronavei. De mai bine de 10 ani își dorește să achiziționeze un asemenea avion. I-a găsit deja o întrebuințare inedită, care nu are nicio legătură cu zborul.

Procesul prin care avionul a fost adus în stadiul de a putea fi transportat în siguranță pe șosea a fost unul dificil, iar proprietarul a trebuit să contribuie la dezmembrarea aeronavei. Transportul a durat un an și fost realizat în mai multe tranșe.

Cine își dorește să vadă acest avion reinventat, o poate face din această vară, pe aerodromul din Clinceni.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: