Skip to content
Internațional

Avionul companiei Sriwijaya Air dat dispărut în Indonezia, sâmbătă, era în stare tehnică bună

thejakartapost.com
" "

Avionul companiei Sriwijaya Air dat dispărut sâmbătă în Indonezia, la scurt timp după decolarea de la Jakarta, era în stare bună, a declarat directorul executiv al companiei aeriene, Jefferson Irwin Jauwena, potrivit Reuters, transmite Agerpres.

Irwin Jauwena a precizat că decolarea avionului fusese amânată cu 30 de minute din cauza ploii abundente căzute în zona aeroportului.

" "
" "

Echipele de căutare indoneziene au fost trimise sâmbătă în Marea Java unde un avion Boeing 737-500 al companiei aeriene Sriwijaya Air a dispărut de pe radare la scurt timp după decolare.

Avionul decolase de la Jakarta cu destinaţia Pontianak (provincia Kalimantanul de Vest), a afirmat Adita Irawati, purtător de cuvânt al Ministerului Transporturilor indonezian.

La bordul aeronavei se aflau 62 de persoane, printre care cel puţin 50 de pasageri, a precizat ministrul indonezian al transporturilor, Budi Karya Sumadi. Ulterior, Forţele navale indoneziene au stabilit coordonatele unde avionul a pierdut, la patru minute după decolare, contactul cu controlul traficului aerian.

”Au fost găsite coordonatele şi ele au fost transmise tuturor vaselor noastre din zonă”, a declarat Abdul Rasyid, reprezentant al Forţelor navale indoneziene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *