Skip to content
Sport

Aviz fumătorilor. Se va lansa țigara cu nocivitate redusă VIDEO

Ţigara fără prea multe substanţe nocive este visul oricărui fumător. Cu ajutorul tehnicii, visul a devenit realitate. După ani întregi de cercetări, specialiştii de la Philip Morris au reuşit să creeze ţigara fără gudron.

Peste un miliard de oameni aşteptau această invenţie, iar cei de la Philip Morris sunt eroii. IQOS este noul produs cu nocivitate redusă pe care compania îl va introduce pe piaţă: este vorba despre un filtru unde se pot introduce circa 20 de miniţigări.
Pe înţelesul tuturor este vorba despre un dispozitiv hibrid între țigările electronice și cele tradiționale menit să reducă riscurile fumatului asupra sănătății.

Nu va mai există combustie, deoarece ţigara nu se va aprinde, iar daunele asupra sănătăţii vor fi reduse. În paralel, se va consuma tabacul că în ţigările tradiţionale.
După ani de cercetări în centrul Philip Morris din Neuchâtel (Elveţia), unde lucrează la acest proiect 400 de cercetători (biologi, medici, fizicieni şi matematicieni) noul produs este gata de lansare, informează a1.ro.

Mai jos puteți vedea modul în care funcționează acest dispozitiv:

1 comentariu la “Aviz fumătorilor. Se va lansa țigara cu nocivitate redusă VIDEO

  1. Aceasta functioneaza dupa acelasi mecanism ca tigara electronica, numai ca va fi produsa de companiile de tutun, pentru a nu-si pierde clientii. Daca va fi standardizata, nu stiu cat de sigura va fi aceasta tigara din punct de vedere al calitatii si sigurantei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *