Skip to content
Politică

Avizele în construcții la control! Dezvoltatorii imobiliari verificați de polițiști

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti acţionează, vineri, în mai multe locaţii din Capitală, pentru a verifica respectarea legislaţiei din domeniul pazei bunurilor, valorilor şi protecţiei persoanelor. În plus, se fac verificări în complexuri rezidenţiale de locuinţe pentru verificarea avizelor în domeniul construcţiilor.

Poliţia Capitalei a anunţat, vineri dimineaţă, că verificările vizează legalitatea stabilirii domiciliului, cu toate formele pe care le implică acesta, modul în care este asigurată paza bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, precum şi cu privire la construcţiile ce alcătuiesc aceste complexuri rezidenţiale.

La controale participă şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov. Acţiunea se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri, potrivit news.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *