Avocat, despre dosarul IPS Teodosie: DNA nu are înregistrările originale, iar Recorder a şters înregistrările originale

Sursa foto: Facebook

Avocatul Adrian Cuculis, apărătorul Înalt Prea Sfinţitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în dosarul în care este acuzat de cumpărare de influenţă, a afirmat că Direcţia Naţională Anticorupţie nu are înregistrările originale, iar publicaţia Recorder le-a şters. El a adăugat că acest dosar i se pare “o încercare puerilă de discreditare” a Arhiepiscopului Tomisului.

Adrian Cuculis a declarat jurnaliştilor, la ieşirea din sediul DNA Constanţa, că procurorul l-a apărat pe martorul din această cauză.
“Procurorul, din punctul meu de vedere, l-a apărat extrem de tare pe martorul din această cauză pentru că este singura depoziţie incriminatoare din dosar şi, bineînţeles, tot de la martor au cumva înregistrarea, dar au reieşit câteva elemente importante. În primul rând, se pare că s-ar fi filmat cu mai multe camere. Nu există niciun fel de dovadă că DNA-ul are originalul acestor înregistrări. Tot ce are DNA în acest dosar sunt nişte înregistrări copiate pe un alt dispozitiv, puse la dispoziţia DNA-ului. Deci, atenţie, DNA-ul nu are înregistrările originale, iar Recorder a şters înregistrările originale. Vorbim despre un dosar fabricat din punctul meu de vedere”, a explicat apărătorul Arhiepiscopului Tomisului.
El a precizat că 80% din întrebările adresate martorului au fost respinse.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: