Skip to content
Politică

Avocații inculpaților din dosarul „Microsoft”, demers fără precedent

Avocatii inculpatilor din dosarul „Microsoft” au pus in aplicare un demers fara precedent.

Astfel, aparatorii inculpatilor din dosarul „Microsoft” au formulat, luni, mai multe exceptii de nelegalitate a actului de acuzare si au cerut chiar trimiterea dosarului la DNA pentru refacerea acestuia, motiv pentru care judecatorii au acordat un nou termen in 4 mai, informeaza realitatea.net.

Judecatorii instantei supreme au dezbatut, pentru prima data, dosarul „Microsoft”. Sedinta a fost in camera preliminara, respectiv cu usile inchise, iar avocatii celor din dosar au cerut judecatorilor constatarea nelegalitatii actului de acuzare facut de anchetatorii DNA pe numele clientilor lor.

Referitor la fostul primar Gheorghe Stefan, apararea a aratat ca procurorii nu au fost precisi cu privire la calitatea in care l-au trimis in judecata, respectiv cea de primar sau cea de vicepresedinte al Consiliului Judetean, potrivit realitatea.net.

Avocatii le-au aratat judecatorilor ca limitele de pedeapsa sunt diferite raportat la cele doua functii, astfel ca anchetatorii trebuiau sa mentioneze clar in ce calitate l-au trimis pe clientul lor in judecata.

Avocatii au dezbatut in sala de judecata si alte astfel de inadvertente si au cerut magistratilor refacerea actului de inculpare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *